Seda Çınar'dan eski eşi Ümit Erdim'e taciz davası

Nisan ayında Ümit Erdim ile boşanan Seda Çınar, sosyal medyada çocuklarını da hedef alan taciz mesajları aldığını belirterek hukuki yollara başvurdu. Çınar, "Maddi manevi canını acıtmaya geliyorum" dedi.

Seda Çınar'dan eski eşi Ümit Erdim'e taciz davası
  • Nisan ayında 2 çocuğunun babası ve oyuncu Ümit Erdim ile sessiz sedasız boşanan Seda Çınar, sosyal medya üzerinden taciz edildiğini belirterek yargı yoluna başvurdu.
  • Çınar, Instagram hesabından yaptığı açıklamada, kendisini ve çocuklarını hedef alan mesajlar nedeniyle ciddi adımlar atacağını duyurdu.

Seda Çınar'dan eski eşi Ümit Erdim'e taciz davası - Resim : 1

  • Çınar, bir süredir farklı hesaplardan gönderilen taciz mesajları aldığını belirterek, "Instagram üzerinden bir süredir taciz ediliyorum. Bu tacizin dozu arttı ve konuya çocuklarım da dahil edildi. Her gün 10 tane hesap açıyor, engelliyorum, tekrar açıp tacizlere devam ediyor. Yapan kişinin yazdıklarından dolayı uzun süre ciddiye almadım çünkü akli dengesi belli ki yerinde değil ama tacizin boyutu çocuklarıma uzandığı için konuyu artık yargıya taşımaya karar verdim." ifadelerini kullandı.

“Elimden Geleni Ardıma Koymayacağım”

  • Seda Çınar, tacizlerin çocuklarını da kapsaması nedeniyle konuyu yargıya taşıma kararı aldığını belirtti. "Elimden geleni ardıma koymayacağım. Ne pahasına olursa olsun beni ve çocuklarımı o pis hayal dünyana alet ettiğin her gün için seni pişman etmezsem, ayaklarıma kapanıp seni affetmem için yalvartmazsam benim de adım Seda değil." dedi.

Seda Çınar'dan eski eşi Ümit Erdim'e taciz davası - Resim : 2

  • Çınar, tacizciye yönelik hukuki süreci başlatacağını şu sözlerle duyurdu: "Yarın elimdeki tüm ekran görüntülerini avukatıma veriyorum. Maddi manevi senin canını acıtmaya geliyorum. Sadece bekle."

Seda Çınar'dan eski eşi Ümit Erdim'e taciz davası - Resim : 3

  • Hayat Bilgisi dizisindeki Arif rolüyle geniş bir hayran kitlesine ulaşan Ümit Erdim, 2017 yılında evlendiği Seda Çınar ile iki çocuk sahibi olduktan sonra Nisan 2023'te tek celsede boşanmıştı.
Yeni imajı beğenilmedi Rabia Soytürk ihanete mi uğradı? Demet Akalın'dan 'Çeşme' isyanı Polat çiftinin avukatlarından 'linç' çağrısı