Seçkin Piriler kimdir, kaç yaşında?

Survivor 2023'te Ünlüler takımında yer alan Seçkin Piriler, izleyiciler tarafından internette sorgulanıyor. Seçkin Piriler, ilk haftadan potaya girmiş fakat elenmekten kurtulmuştu. Peki, Seçkin Piriler kimdir, kaç yaşında, nereli? Seçkin Piriler kiminle evli?

Seçkin Piriler kimdir, kaç yaşında?

Survivor 2023 tüm heyecanıyla devam ederken yarışmacıların hayatları da araştırılıyor. Ünlüler takımında yer alan Seçkin Piriler, performansıyla takım arkadaşlarına saç baş yolduruyor. İlk oyununu aldıktan sonra gözyaşlarına boğulan Seçkin Piriler'in sözleri izleyenleri duygulandırdı. İşte Survivor Seçkin Piriler hakkında merak edilenler...

SEÇKİN PİRİLER İLK SAYISI SONRASINDA GÖZYAŞLARINA BOĞULDU!

Survivor 2023 Ünlüler takımında yer alan Seçkin Piriler, sezona kötü bir başlangıç yaptı. Parkurda sürekli hatalar yapan, performansıyla izleyenlerden kötü puan alan Survivor Seçkin, ilk oyununu kazandıktan sonra gözyaşlarına boğuldu.

Seçkin Piriler kimdir, kaç yaşında? - Resim : 1

Seçkin Piriler, ilk kazandığı oyun sonrasında olduğu yere çöktü ve gözyaşları içinde "Çocuklarım için kazandım. Sizi seviyorum! Hakan ve Volkan" dedi.

SURVİVOR SEÇKİN PİRİLER KİMDİR?

Seçkin Piriler, 29 Aralık 1980 İstanbul doğumlu manken, sunucu, şarkıcı ve oyuncudur. 1998'de katıldığı "Elite Model Look" yarışmasında Azra Akın'ın ardından ikinci seçildi. Yarışmanın ardından mankenlik ve modelliğe başladı.

Hababam Sınıfı Üç Buçuk, Hababam Sınıfı Askerde ve Çılgın Dershane gibi Türk filmlerinde yardımcı rol aldı.

Seçkin Piriler kimdir, kaç yaşında? - Resim : 2

2003 yılında "Kırmızı Pabuçlar" adlı bir albüm çıkardı.

Number One Tv'de müzik programı ile Cinecinema isminde bir sinema programı sundu.

İstanbul Moda Akademisi'nde eğitim gördükten sonra koleksiyon tasarımları hazırlamaya başladı.

Resmi instagram hesabını @pirilerseckin ismi ile kullanmaktadır. 54 bin takipçisi var.
Seçkin Piriler 43 yaşında ve 1.72 boyundadır.

SEÇKİN PİRİLER KİMİNLE EVLİ?

Seçkin Piriler, 24 Mart 2010'da Duman grubu solisti Kaan Tangöze ile evlendi. Hakan ve Volkan adında iki çocukları olan çift, 11 Mart 2016'da boşandı.

Seçkin Piriler kimdir, kaç yaşında? - Resim : 3

kimdir
Survivor Nefise kimdir, kaç yaşında? O güne kadar saçlarını boyamayacak Usta oyuncu Muhlis Asan kalp krizi geçirdi! Adaya veda eden ilk isim belli oldu!