Survivor 2023 yarışmacısı Seçkin Piriler hakkındaki bilgiler

Seçkin Piriler, Survivor 2023 kadrosuna girdi. Acun Ilıcalı'nın ilan ettiği Seçkin Piriler hayatı ve hakkındaki bilgiler merak edilmeye başlandı. Peki, Survivor Seçkin Piriler kimdir, kaç yaşında, nereli?

Survivor 2023 yarışmacısı Seçkin Piriler hakkındaki bilgiler

Survivor 2023 kadrosuna giren bir isim de Seçkin Piriler oldu. Acun Ilıcalı, Survivor yarışmacısı olarak Seçkin Piriler'i açıkladı. Bunun üzerine Seçkin Piriler kimdir, kaç yaşında, nereli araştırılıyor. İşte Seçkin Piriler hakkındaki bilgiler...

SEÇKİN PİRİLER KİMDİR?

Seçkin Piriler, 29 Aralık 1980 tarihinde İstanbul'da doğdu.

1998 yılında katıldığı "Elite Model Look" yarışmasında Azra Akın'ın ardından ikinci seçildi. Yarışmanın ardından mankenlik ve modelliğe başladı. Beymen, Marks&Spencer, Vakko, Dice Kayek, Dona Karan gibi markaların defilelerinde yer aldı. Hababam Sınıfı Üç Buçuk, Hababam Sınıfı Askerde ve Çılgın Dershane gibi Türk filmlerinde yardımcı rol aldı. 2003 yılında "Kırmızı Pabuçlar" adlı bir albüm çıkardı. Number One Tv'de müzik programı ile Cinecinema isminde bir sinema programı sundu. Okan Bayülgen ile birlikte Turkcell Hazır Kart reklamında rol aldı. Kenan Doğulu’nun "Kime Ne" müzik klibinde oynadı. İstanbul Moda Akademisi'nde eğitim gördükten sonra koleksiyon tasarımları hazırlamaya başladı. Piriler, televizyon çalışmalarına halen devam etmektedir.

24 Mart 2010 tarihinde 4 senedir birlikte olduğu Duman grubunun solisti Kaan Tangöze ile evlenmiştir. Hakan ve Volkan adında iki oğlu vardır. 11 Mart 2016 tarihinde Kaan Tangöze ile anlaşmalı olarak tek celsede boşanmıştır.

Survivor
İşte Survivor 2023'ün 3 kadın yarışmacısı Survivor 2023 yarışmacısı Zeynep Alkan hakkındaki bilgiler Mika'dan "rakun" dansı Sıfırıncı Gün ne zaman başlıyor?