Şebnem Tacigut hakkındaki iddialara ilk kez cevap verdi

Kuantum eğitmeni, Yazar Şebnem Tacigut uzun süren sessizliğini ilk defa bozdu. Ana akım medyada hakkında çıkan bütün iddiaları tüm şeffaflığı ile Gazeteci Aysu Mola'nın youtube kanalında anlattı.

10 yıla aşkın süredir kişisel gelişim ve kuantum alanında eğitmenlik yapan Tacigut, linç kampanyasına neden maruz kaldığını açıkladı. Sosyal medya ve ana akım medyada çıkan haberler için, hakkında açıklamada bulundu ve bu haberlerin psikolojisini ve kariyerini nasıl etkilediğini açıkladı.

Tacigut, hakkında çıkan iddiaların kendisine hiçbir yazılı veya görsel medya tarafından aranıp sorulmadığını ve kırıldığını dile getirdi. “Ben buradayım hala kimse aramadı. Açıp haberin doğru olup olmadığını sorun. Sadece ağlatıyoruz gibi gösterdiler. Sosyal medyada da vardı, ana akım medyada da vardı bu haberler. Aslında bakarsanız benim için iyi oldu kapı açıldı, neden diyeceksiniz..Kendi değerimi daha iyi anladım, muhteşem bir şefkat tokatıydı. Demek ki biraz fazla veriyormuşum bana böyle bir öğreti oldu. Daha kontrollü gitmeyi öğrendim. Bu haberleri sevgiyle karşıladım, tabii ki kızdım kırıldım üzüldüm.“ dedi.

Kuantum Eğitmeni, Yazar Şebnem Tacigut, Aysu Mola’nın “Bu işi yapan sadece siz değilsiniz, sizin gibi kuantum eğitmenleri çok fazla bu şekilde eğitimler, çalışmalar veriyor. Çalışmanızın bir kısmı vardı. Sonra bir baktım ana akım medyada da sizin hakkınızda haberler çıktı..” demesi üzerine Tacigut, “Zaten sektöre baktıkları zaman çok değerli kuantumcular var ve yollarımız kesişen kişiler bunlar.. Bırak onu kuantum dışında bana orada kişisel gelişimci diye atıfta bulundular ve farklı bazı kalıplarda koydular. Anladım ki haber niteliği gördükleri zaman bu haberin arkasını yürütüyorlar. Asla bahsedilen rakamları almadığım halde rakamları 5 katına çarpıp çarpıp yazmışlar. Bende olsam ne yapıyor bu devletim nerede dersin.. Açıp haberin doğru olup olmadığını sorun gerçekten bu rakamları alıyor musunuz almıyor musunuz.. 2019’dan bu yana vergi levhası var üzerime. Her şeyim açık onları sevgi ile kucaklıyorum. Haberler bir yerde çıkmış hepsi kopyala yapıştır yapmış. Ve hatta bahsi geçen haberde söylemediğim şeyi, söyledi gibi yazmışlar. Böyle söylüyorlar dediğim şeyiyse, söyledi diye yazmışlar.. İşimizin başındayız devam ediyoruz, sevgiyle kucaklıyorum hepsini.. Dilerlerse bana ulaşabilirler..”

Kuantum alanında Türkiye’de sayılı kadın eğitmenlerden biri olan Tacigut, kuantumun hayatımızı nasıl değiştirebileceği konusunda uzun yıllardır eğitimler veriyor. Aynı zamanda “Uyanış Zamanı, Tevekkül, Kalbin Kıblesi, İnsanın İçsel Keşfi..” gibi kişisel gelişim kitaplarının da yazarı.

 

 

 

 

Hande Baladın'dan tatil pozları Tatlıses soyadını kaldırdı Şarkıcı Zara sevenlerini korkuttu! Ünlü oyuncu sokak ortasında kavga etti