Şarkıcı Simge'ye sahnede hem çiçek hem de telefon fırlattılar: Sağlıklı bir şekilde ekmeğimle paramı kazanmaya geldim

Gaziantep'te sahneye çıkan ünlü şarkıcı Simge'nin yüzüne önce çiçek ardından da telefon atıldı. Duruma öfkelenen şarkıcı, "Çünkü ben buraya gerçekten sağlıklı bir şekilde ekmeğimle paramı kazanmaya geldim. Gerçekten ayıp" diyerek konserini seyircilerden uzak şekilde sürdürdü.

Hit parçalarıyla hafızalara kazınan ünlü şarkıcı Simge Gaziantep Kültür Yolu Festivali çerçevesinde sahneye çıktı. Peş peşe sevilen şarkılarını söyleyen Sağın, sahnede peş peşe saldırıya uğradı.

Şarkıcı Simge'ye sahnede hem çiçek hem de telefon fırlattılar: Sağlıklı bir şekilde ekmeğimle paramı kazanmaya geldim - Resim : 1

"GERÇEKTEN KINIYORUM"

Seyircilerine yaklaşarak şarkı söyleyen Simge'nin yüzüne önce bir demet çiçek atıldı. Çiçeğin yüzüne çarpmasıyla neye uğradığını şaşıran şarkıcı, "Bu böyle olmaz" diyerek tepki gösterdi. Yüzüne daha sonra telefon fırlatılan şarkıcı sinirlerine hakim olamadı.

Tepki gösteren sanatçı "İşini yapan bir insana telefon fırlatmak normal mi sizce? Bunu yapan arkadaşımızı gerçekten kınıyorum. Çünkü ben buraya gerçekten sağlıklı bir şekilde ekmeğimle paramı kazanmaya geldim. Bu kadar insan eğlenmek için burada ve bir tane çıkıntı telefon atıyor. Gerçekten ayıp. Yuhlamayın arkadaşlar, yuhlayarak da bir şeye varamayız. Öyle korktuğum için gelemeyeceğim beni yakından göremeyeceksiniz" dedi.

Paylaşımına yorum yağdı! Aleyna Tilki'den İdil Bilgen'i eleştirenlere tepki İngilizce öğretmeni, çeviri sorusunu bilemedi Sokağı Bülent Ersoy için yıkattı!