Şarkıcı Murda'nın uyuşturucu kullanımını özendirdiği iddiasıyla yargılandığı davada karar çıktı

Şarkıcı Murda hakkında, bazı şarkılarında uyuşturucu kullanımı özendirdiği iddiasıyla 4 yıl 2 ay hapis cezası istenmişti. Şarkıcının yargılandığı davada karar çıktı ve Murda'nın beraatine karar verildi.

Şarkıcı Murda'nın uyuşturucu kullanımını özendirdiği iddiasıyla yargılandığı davada karar çıktı
  • Murda lakaplı Mehmet Önder Doğan’ın, ’'Duman', 'Pahalı' ve 'Eh Baba' isimli şarkılarında yer alan birtakım sözlerin uyuşturucu kullanımını özendirdiği iddiasıyla aldığı 4 yıl 2 ay hapis cezası İstinaf Mahkemesi’nce kaldırıldı.

Şarkıcı Murda'nın uyuşturucu kullanımını özendirdiği iddiasıyla yargılandığı davada karar çıktı - Resim : 1

  • Mahkeme, şarkının duygusunun dinleyiciye geçirilmeye çalışıldığı kanaatine varıldığını belirterek Doğan’ın beraatına hükmetti.

Şarkıcı Murda'nın uyuşturucu kullanımını özendirdiği iddiasıyla yargılandığı davada karar çıktı - Resim : 2

  • Verilen kararda, eserin bütünü değerlendirildiğinde herhangi bir özendirmeye dair eylem, görüntü ya da sözün bulunmadığı, tamamen dile getirilen şarkının duygusunun dinleyiciye geçirilmeye çalışıldığı kanaatine varıldığı belirtildi.

Şarkıcı Murda'nın uyuşturucu kullanımını özendirdiği iddiasıyla yargılandığı davada karar çıktı - Resim : 3

  • Ayrıca, yerel mahkemenin kararına yönelik İstinaf başvurusunun kabulü ile ihlalin ve hukuka aykırılığın duruşma açılmaksızın düzeltilmesinin mümkün olduğu aktarıldı.

Şarkıcı Murda'nın uyuşturucu kullanımını özendirdiği iddiasıyla yargılandığı davada karar çıktı - Resim : 4

İzinsiz inşaat yaptırdığı iddiasıyla yargılanıyor! "Ben değil babam yaptı" Metin Uca entübe edildi Şahangiller'den açıklama: Güzellik sektörüne girmekten vazgeçtik Cezaevinde de ayrıldılar