Şarkıcı Gülşen sahnelere geri döndü

Verdiği bir konserde imam hatip liselilerine yönelik söylediği sözler nedeniyle "Halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama" suçundan geçtiğimiz Ağustos ayında 20 gün hapis cezası alan Gülşen, uzun zaman sonra sahnede görüntülendi. Şıklığından hiçbir şey kaybetmeyen Gülşen, katılımcılara keyifli anlar yaşattı.

Şarkıcı Gülşen sahnelere geri döndü

Şarkıcı Gülşen, 30 Nisan'da verdiği bir konserde imam hatip liselilerine yönelik söylediği sözlerin hedef alınması nedeniyle ağustos ayında 5 gün Bakırköy cezaevi, 15 gün evde olmak üzere toplam 20 gün hapis cezası almıştı. "Halkı kin ve düşmanlığa tahrik" suçundan 3 yıla kadar hapsi istenen Gülşen Çolakoğlu'nun itirazı üzerine yurt dışı yasağı 250 bin TL'lik güvence miktarı yatırması karşılığında kaldırılmıştı.

Şarkıcı Gülşen sahnelere geri döndü - Resim : 1

AYLAR SONRA GÖRÜNTÜLENDİ
Geçtiğimiz aylarda Konser vermeye başlayıp başlamayacağı merak konusu olan Gülşen bir markanın düzenlediği etkinliğe katılarak sevilen şarkılarını seslendirdi. Kıyafetiyle yine dikkatleri üzerine çeken Gülşen'ın performansı katılımcılara keyif dolu anlar yaşattı.

Şarkıcı Gülşen sahnelere geri döndü - Resim : 2

İSPANYA'YA GİTMİŞTİ
Gülşen'in, tahliye olduktan sonra İspanya'da yaşayan oğlunun yanına gittiği öğrenilmişti.

Ünlü ismin kızı 17 yaşına bastı Aslı Enver ile eşi ilk kez görüntülendi Ünlü oyuncu Birce Akalay'ı sinirlendiren soru! Hasan Can Kaya'ya sürpriz doğum günü