Şahmaran dizisi başladı mı, nereden yayınlandı?

Merakla beklenen Şahmaran dizisi yayınlandı. Netflix'te yayınlanan Şahmaran dizisi sekiz bölümden oluşuyor. Başrollerde Serenay Sarıkaya ile Burak Deniz'in başrolünde olduğu dizi, mistik havası ile izleyicileri kendine çekiyor. Peki, Şahmaran dizisi konusu nedir? Şahmaran oyuncuları kimler? Şahmaran nerede çekildi?

Şahmaran dizisi başladı mı, nereden yayınlandı?

Netflix'in 2023 yılındaki iddialı dizilerinden Şahmaran, 20 Ocak Cuma bugün yayınlandı. Şimdilik sekiz bölüm olarak verilen dizinin başrollerinde Serenay Sarıkaya ve Burak Deniz yer alıyor. Şahmaran dizisi konusu ve oyuncu kadrosu merak ediliyor. Peki, Şahmaran nerede çekildi? İşte Şahmaran hakkındaki bilgiler...

ŞAHMERAN DIZISI KONUSU

Şahsu, annesi vefat ettikten sonra dedesiyle yüzleşmek için Adana’ya gider. Adana da Mar isimli sıra dışı bir topluluk ile karşılaşır. Şahmaran efsanesine inanan Mar topluluğu seçilen kızın Şahsu olduğunu düşünür ve Şahsu’nun gelişiyle tarihi kehanetin gerçekleşeceğini inanırlar. Her şeyden habersiz olan Şahsu ise Mar topluluğunun yol göstericisi Maran aşık olur.

ŞAHMARAN DİZİSİ OYUNCULARI

Şahmeran oyuncu kadrosunda Serenay Sarıkaya ve Burak Deniz partner olurken dizi de Mert Ramazan Demir, Mustafa Uğurlu ve, Ebru Özkan ve Mahir Günşiray da yer alacak.

Tims&B yapımın yapımcılığını üstlendiği Şahmeran dizisinin senaristi Pınar Bulut olurken yönetmeni ise Umur Turagay.

Şahmaran dizisi başladı mı, nereden yayınlandı? - Resim : 1

ŞAHMARAN NEREDE ÇEKİLDİ?

Ağustos 2022'de çekimlerine Marmaris başlanan Şahmeran dizisinin 2. sezon çekimleri ise Adana’da yapıldı.

Mert Yazıcıoğlu'ndan yeni hamle! Survivor Fatih kimdir, kaç yaşında, nereli? Survivor Senem kimdir, kaç yaşında? Survivor Çağla kimdir, kaç yaşında, nereli?