RTÜK'ten Camdaki Kız dizisi açıklaması

RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, büyük bir ilgiyle takip edilen Camdaki Kız dizisiyle ilgili yaptığı açıklamada "Camdaki Kız başta olmak üzere uyarıları dikkate almayan tüm yapımları daha yakından takip etmeye başladık." dedi. Bu açıklamanın ardından akıllara gelen ilk şey ise "Camdaki Kız yayından kaldırılacak mı?" oldu.

RTÜK'ten Camdaki Kız dizisi açıklaması

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu Başkanı (RTÜK) Başkanı Ebubekir Şahin, sosyal medya hesabından Camdaki Kız dizisiyle ilgili açıklama yaptı.

RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, yaptığı açıklamada, ''Vatandaşlarımızın da yoğun tepkisini çeken Camdaki Kız dizisinin yayıncısı başta olmak üzere Üst Kurulumuzun bugüne kadarki uyarılarını dikkate almayan tüm yapımları daha yakından takip etmeye başladık. Kamuoyuna saygılarımla duyuruyorum.'' ifadelerini kullandı.

PARA CEZASI VERİLDİ
Radyo Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), geçtiğimiz yıl Camdaki Kız adlı dizinin bazı sahnelerinde "milli, manevi değerlere ve ailenin korunması ilkesine aykırılık teşkil eden; toplumsal cinsiyet eşitliğine ters düşen ve kadını istismar eden nitelikte görüntülerin yer aldığı" kararına varmış ve bu nedenle dizinin yayınlandığı Kanal D'ye para cezası vermişti.

Şahmaran dizisi başladı mı, nereden yayınlandı? Mert Yazıcıoğlu'ndan yeni hamle! Survivor Fatih kimdir, kaç yaşında, nereli? Survivor Senem kimdir, kaç yaşında?