Rasim Ozan Kütahyalı ve Nagehan Alçı boşandı mı? Haberet gerçeği yazıyor

Rasim Ozan Kütahyalı ile Nagehan Alçı boşandı mı? Son günlerde sosyal medyada belirli çevreler tarafından özellikle dillendirilen bu soru ve devamına karşılık Haberet gerçeği yazıyor! Rasim Ozan Kütahyalı ile Nagehan Alçı boşandı mı? İşte gerçekler...

Rasim Ozan Kütahyalı ve Nagehan Alçı boşandı mı? Haberet gerçeği yazıyor

Türkiye'nin en popüler çiftlerinden biri Rasim Ozan Kütahyalı ve Nagehan Alçı. İki ünlü gazeteci yazdıkları söyledikleriyle evlilikleriyle Türkiye'de sürekli gündemde. 

Son günlerde ise özellikle sosyal medyada Rasim Ozan ile Nagehan Alçı'nın boşandıklarına yönelik iddialar dillendiriliyor. Bu iddialar sanki aynı kalemden çıkmışçasına belirli çevreler tarafından dillendiriliyor. 

HABERET GERÇEĞİ AÇIKLIYOR!
Haberet'in edindiği bilgiye göre; Rasim Ozan Kütahyalı ve Nagehan Alçı çifti için ortaya atılan iddialar asılsız çıktı, Kütahyalı ve Alçı boşanmadı.

Hatta ünlü çift, bayram tatilini ikizleriyle birlikte yurt dışında geçirdi. Kamuoyunun yakından takip ettiği Rasim Ozan ve Nagehan Alçı, kızlarıyla birlikte geçirdikleri yurt dışı tatilinden ise yeni döndüler. 

Kaynak: haberet.com

Kadir Doğulu sessizliğini bozdu Can Tanrıyar gözaltına alındı Murat Boz aldığı haberle yıkıldı 'O Ses Rap' çekimleri başlıyor! Jüriler belli oldu