Pis Yedili'nin Dilkopat'ı Güneş Zavrak'ın yeni hali herkesi şaşırttı

Bir dönemin en popüler gençlik dizilerinden biri olan Pis Yedili'de oynadığı Dilkopat karakteriyle kendisinden söz ettiren Güneş Zavrak'ın yeni hali gündem oldu. İşte, büründüğü rolde, yaptığı taklitler ve kendine has konuşmasıyla konuşulan Zavrak'ın yeni hali...

Pis Yedili'nin  Dilkopat'ı Güneş Zavrak'ın yeni hali herkesi şaşırttı
  • Yaklaşık 10 yıl önce yayınlanan "Pis Yedili" dizisi bir zamanların en popüler yapımlarından biriydi. 
  • Oyuncu kadrosunda Kadir Doğulu, Eda Ece, Ayşegül Aldinç, Halil Babür, Burak Alkaş ve Hazal Şenel gibi isimlerin yer aldığı Pis Yedili dizisinde hayat verdiği Dilkopat karakteriyle adından söz ettiren Güneş Zavrak şimdi de son haliyle gündem oldu.

Pis Yedili'nin  Dilkopat'ı Güneş Zavrak'ın yeni hali herkesi şaşırttı - Resim : 1

  • Samimi tavırları ve sempatik halleriyle geniş bir hayran kitlesine sahip olan ünlü ismin yıllar içindeki değişimi ağızları açık bıraktı.
  • Her paylaşımı binlerce beğeni alan genç oyuncunun iddialı pozlarına 'Bu dilkopat mı?', 'Hiç yaşlanmıyor', 'Bu nasıl bir değişim', 'Asla tanıyamadım' gibi yorumlar yapıldı.
  • Zavrak bu zamana kadar; Kaybedenler Kulübü, Pis Yedili, Ayrılsak da Beraberiz, Elimi Bırakma ve Gün On4 gibi yapımlarda boy gösterdi.
Pis Yedili'nin  Dilkopat'ı Güneş Zavrak'ın yeni hali herkesi şaşırttı - Resim : 2
Zavrak'ın yeni hali...
Serenay Sarıkaya'dan malumun ilamı! Mert Demir'in pozlarına kayıtsız kalmadı: ÇilliBom💥🐞 Dilan Polat'ın Kağıthane'deki şubesinin açılışıyla ilgili flaş açıklama 'Parla' marşı yapay zeka ile Zeki Müren'e söyetildi Özcan Deniz sessizliğini bozdu: Ahlak bekçisi değilim ama...