Özkan Uğur'un oyunculuk kariyerinden öne çıkanlar...

Türkiye'nin en sevilen rock gruplarından biri olan MFÖ'nün Özkan Uğur'u uzun zamandır yoğun bakımı altında olduğu hastanede 69 yaşında hayatını kaybetti. Müziğe verdiği emeklerin yanı sıra oyunculuk kariyerinde de önemli işler bulunan usta sanatçının bu alandaki geçmişine mercek tutalım...

Özkan Uğur'un oyunculuk kariyerinden öne çıkanlar...

Usta sanatçı, 1996 yılında Yavuz Tuğrul'un yönettiği, Şener Şen ve Uğur Yücel'in başrollerini paylaştığı "Eşkıya" filminde rol almıştı. 1998-2001 arasında ise "İkinci Bahar" dizisinde zabıta karakterini canlandırmıştı. "Yeter Anne" dizisinde anne rolünü alan Suna Pekuysal'ın oğlu olmuştu. Herkesin en çok hatırladığı karakteri ise Cennet Mahallesi dizisindeki "Beter Ali" rolüydü. 2010 yılında başlayan Türk Malı ve 2015 yılındaki Poyraz Karayel dizisinde de görev aldı.

Özkan Uğur'un oyunculuk kariyerinden öne çıkanlar... - Resim : 1
Özkan Uğur, Poyraz Karayel dizisinde

Seri halinde olan G.O.R.A. ve A.R.O.G filminde de sırasıyla Garavel ve Dimi rolünde görev aldı. 2009 yapımı olan Yahşi Batı filminde de Cem Yılmaz'a eşlik etti. 

Özkan Uğur'un oyunculuk kariyerinden öne çıkanlar... - Resim : 2
Özkan Uğur A.R.O.G'ta
Özkan Uğur'un oyunculuk kariyerinden öne çıkanlar... - Resim : 3
Özkan Uğur Cennet Mahallesi'nde Beter Ali rolünde
Özkan Uğur'un oyunculuk kariyerinden öne çıkanlar... - Resim : 4
Özkan Uğur G.O.R.A filminde
Özkan Uğur unutulmaz sahne performanslarıyla hayran bırakmıştı MFÖ artık 2 kişi Hayatımın Neşesi oyuncuları kimler, konusu nedir? 2023 MasterChef All Star ana kadrosu belli oldu!