Özkan Uğur'un GAİN'de yayınlanacak MFÖ belgeselinin çekimleri sırasında gözyaşlarını tutamadığı anlar

Üç kez lenf kanserini yenen ancak geçtiğimiz aylarda hastalığı nükseden Özkan Uğur hayatını kaybetti. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, acı haberi duyurdu. Sevenlerini yasa boğan haber sonrası GAİN'de yayınlanacak MFÖ belgeselinin çekimlerine ait görüntüler tekrar gündeme geldi. Görüntülerde şarkı söyleyen Özkan Uğur gözyaşlarını tutamadı.

Üç kez lenf kanserini yenen ancak geçtiğimiz aylarda hastalığı nükseden Özkan Uğur yoğun bakımda tedavi altına alınmış ve entübe edilmişti. Tedaviye cevap vermeyen sanatçı, 69 yaşında hayata veda etti. 

Türk müzik tarihinin en önemli isimlerinden biri olan Özkan Uğur'un hayatını kaybetmesi sevenlerini adeta yasa boğdu.

Ölümü ile birlikte Özkan Uğur’un eski videoları da gündeme geldi.

Şüphesiz en üzenlerden biri de GAİN'de yayınlanacak MFÖ belgeselinin çekimlerine ait...

Videoda şarkı söyleyen Özkan Uğur birden ağlamaya başlıyor ve arkadaşları Mazhar Alanson ve Fuat Güner kendisini teselli ediyor...

CENAZE PROGRAMI BELLİ OLDU

Özkan Uğur'un cenaze programı da belli oldu.

Yahşi Batı ve Pek Yakında gibi filmlerde Uğur ile rol alan Zafer Algöz, cenaze bilgilerini Instagram'dan yazdı.

Algöz, "Özkan Uğur’un cenaze töreni Salı günü (11 Temmuz) AKM'de saat 11.00 de yapılacak. Taksim Camii'nde öğle cenaze namazı kılınacak ve ardından Karacaahmet'de defnedilecektir. Tüm sevenlerinin ve ülkemizin başı sağ olsun" dedi.

Mazhar Alanson ağlamaktan konuşamadı Özkan Uğur'un cenaze programı belli oldu İşte MFÖ'nün unutulmaz şarkıları Müzik dışında başka alanlarda da vardı