Özkan Uğur unutulmaz sahne performanslarıyla hayran bırakmıştı! Sude - Ali Desidero

69 yaşında hayatını kaybeden Özkan Uğur'un, MFÖ grubunun efsane şarkıları Ali Desidero ve Sude'deki performansları unutulmazlar arasına girdi. Renkli kişiliğiyle 7'den 70'e sevilen bir isim olan Özkan Uğur'un konserlerindeki performansı genç nesillere de örnek oldu.

MFÖ grubunun en renkli kişiliği olan Özkan Uğur hayatını kaybetti. Türk müzik tarihinin en önemli isimlerinden biri olan MFÖ'nün milyonlarca hayranı bulunuyor. 7'den 70'e sevilen grubun eğlenceli ismi Özkan Uğur'un hayatını kaybetmesi sevenlerini üzdü.

KONSERLERDEKİ SES DEĞİŞTİRMELERİ UNUTULMAZLAR ARASINDA

Mazhar Alanson, Fuat Güner ve Özkan Uğur'un oluşturduğu MFÖ grubunun konserleri her zaman tıklım tıklım olurken, dikkatler Özkan Uğur'daydı. 

"Ele Güne Karşı", "Güllerin İçinden", "Bu Sabah Yağmur Var İstanbul'da", "Yalnızlık Ömür Boyu" gibi şarkıları efsaneler arasına girerken, Özkan Uğur'un "Ali Desidero" ve "Sude" parçalarındaki ses değiştirerek sergilediği performansı akıllara kazınmıştı.

MFÖ artık 2 kişi Hayatımın Neşesi oyuncuları kimler, konusu nedir? 2023 MasterChef All Star ana kadrosu belli oldu! Işın Karaca kimdir, kaç yaşında, nereli?