Oyuncu Onurcan Kırşan dizilerde oynarken Paraguay’a damat gitti!

Gezi videoları çekerek YouTube kanalında yayınlayan Burak Durgun’un Paraguay seyahatinde tanıştığı oyuncu Onurcan Kırşan’ın Paraguay’a damat gittiği ortaya çıktı.

Oyuncu Onurcan Kırşan dizilerde oynarken Paraguay’a damat gitti!
  • 16 yıllık bir tiyatro geçmişi olan ve en son Uğur Böceği Yalçın Özden Tiyatrosu’nda da sahneye çıkan Kırşan’ın rol aldığı dizilerden birinin Latin Amerika’da yayınlanmasıyla hayatının seyri değişti.

Oyuncu Onurcan Kırşan dizilerde oynarken Paraguay’a damat gitti! - Resim : 1

  • Magazin gazetecisi Funda Erkoç’un haberine göre; Paramparça, Küçük Gelin dizilerinde rol alan oyuncu Onurcan Kırşan’ın kısmeti Paraguay’da çıktı.

Oyuncu Onurcan Kırşan dizilerde oynarken Paraguay’a damat gitti! - Resim : 2

  • Dizide görüp kendisine hayran kalan Paraguay’lı Silvia Olmedo ile sosyal medyadan kurduğu bağlantı Onurcan Kırşan’ı evliliğe götürdü.

Oyuncu Onurcan Kırşan dizilerde oynarken Paraguay’a damat gitti! - Resim : 3

  • Paraguay’lı hayranı ile 2015 yılında başlayan beraberliklerini 2019 yılında nikah masasına taşıyan ve bir de erkek evlada sahip olan çift hayatlarını Paraguay’da sürdürüyor.

Oyuncu Onurcan Kırşan dizilerde oynarken Paraguay’a damat gitti! - Resim : 4

  • Oyuncu Onurcan Kırşan, şimdilerde “Can Kırşan” adlı YouTube kanalında ilginç gezi içerikleri üretmekle beraber araba alım satım işleri ile de uğraşıyor.

Oyuncu Onurcan Kırşan dizilerde oynarken Paraguay’a damat gitti! - Resim : 5

Survivor'da dokunulmazlığı kim kazandı, 2. eleme adayı kim oldu? Tuğçe Kazaz'dan 'Hilafet' açıklaması Oyuncu Ozan Güven ekranlara geri dönüyor Emre Karayel’in acı günü