Ömer dizisi oyuncuları kimler, konusu nedir, nerede çekiliyor?

Ömer dizisi, son günlerin en çok konuşulan yapımlar arasında yer alıyor. Selahattin Paşalı, Gökçe Bahadır ve Barış Falay'ın başrolünde olduğu dizi, Star TV'de Pazartesi günleri ekrana geliyor. Peki, Ömer dizisi oyuncuları kimler, konusu nedir? Ömer dizisi hangi dizi uyarlamasıdır?

Ömer dizisi oyuncuları kimler, konusu nedir, nerede çekiliyor?

Büyük ilgi gören Ömer dizisi, ilk iki bölümü ile izlenme rekorları kırdı. Konusu ve oyuncu kadrosu ile kendine bağlayan diziyi izleyenler, Ömer dizisi nerede çekiliyor, konusu nedir, gerçek hayattan mı uyarlama merak ediyor. İşte Ömer dizisi hakkındaki bilgiler...

ÖMER DİZİSİ KONUSU NEDİR?

Büyük ilgi gören dizide Ömer karakterini Selahattin Paşalı canlandıracaktır. Ömer babası Reşat ile birlikte aynı camide görev almaktadır. Ömer müezzin, babası Reşat’ta imamdır. Gamze, Ömer’den yaşça büyüktür ve Ömer Gamze’ye aşık olacaktır. Ancak, Ömer’in ailesi bu aşka karşı çıkacaktır. Dizide de bu ailenin yaşadığı çarpıklıklar, içsel çelişkiler ve aşk anlatılacaktır.

ÖMER DİZİSİ HANGİ DİZİ UYARLAMASIDIR?

Ömer, OGM Pictures imzalı, ilk bölümü 9 Ocak 2023 tarihinde yayımlanan, yönetmenliğini Cem Karcı'nın üstlendiği, senaryosunu Gülizar Irmak'ın kaleme aldığı dram türündeki Türk televizyon dizisidir. Başrollerini Selahattin Paşalı, Gökçe Bahadır ve Barış Falay paylaşmaktadır. Dizi, bir İsrail yapımı olan Shtisel dizisinden uyarlanmaktadır.

Ömer dizisi oyuncuları kimler, konusu nedir, nerede çekiliyor? - Resim : 1

ÖMER DİZİSİ HANGİ CAMİDE ÇEKİLİYOR?

Dizide yer alan cami Üsküdar'da bulunan Büyük Selimiye Camii'dir. Büyük Selimiye Camii'si, Tarihi Selimiye Kışlası'nın hemen yanındadır. Dizi çekimlerinin yapıldığı bir başka cami yine Üsküdar'da bulunan Valide Atik Camii'sidir.

Ömer dizisi oyuncuları kimler, konusu nedir, nerede çekiliyor? - Resim : 2

ÖMER DİZİSİ OYUNCU KADROSU

Oyuncu Karakter
Selahattin Paşalı Ömer Ademoğlu
Gökçe Bahadır Gamze Sağlam
Barış Falay Reşat Ademoğlu
Merve Dizdar Nisa
Gülçin Kültür Şahin Nuran
Serpil Gül Fatma Sağlam
Onur Bilge Tahir Ademoğlu
Gamze Karaduman Şükran Ademoğlu
Muharrem Türkseven Sadık
Zerrin Sümer Nezahat Ademoğlu
Melike Güner Çiçek
Çağla Naz Kargı Emine
Güzin Usta Safiye
Emre Taşkıran Hakan
Metehan Parıltı Tuna
Canberk Gültekin Taci
Artun Can Salman  
Ediz Metin  
İrem Tokat  
Ali Efe Altunbaş  
Elif Tanem Olgun  
Hüseyin Öztürk  
Eymen Bozkurt  
Müjdat Gezen kimdir, kaç yaşında, nereli? Survivor bu akşam var mı, saat kaçta? Haluk Levent siyasete mi gidiyor? Haluk Levent siyasete mi giriyor?