Okan Bayülgen 'Gazze İçin Ben de Oradayım' konserinde konuştu: Yaşasın çocuklar, yaşasın Filistin

"Gazze İçin Ben de Oradayım" konserine katılan Okan Bayülgen'in sözleri gündem oldu. Bayülgen, "Dünya seyirci kalıyor. Sesimizi yükseltmek lazım. Şarkı söylemek lazım, türkü söylemek lazım, bağırmak lazım, haykırmak lazım, paylaşmak lazım ve gündemden hiç düşürmemek lazım. Yaşasın hayat, yaşasın çocuklar, yaşasın Filistin" dedi.

  • Türkiye'den ve dünyadan birçok sanatçının katılımıyla gerçekleştirilen "Gazze İçin Ben de Oradayım" konseri bugün AKM'de gerçekleştirildi.
  • Konsere katılan Okan Bayülgen'in Filistin için söyledikleri alkış topladı.

"YAŞASIN FİLİSTİN"

  • Bayülgen, "Dünya seyirci kalıyor. Sesimizi yükseltmek lazım. Şarkı söylemek lazım, türkü söylemek lazım, bağırmak lazım, haykırmak lazım, paylaşmak lazım ve gündemden hiç düşürmemek lazım. Yaşasın hayat, yaşasın çocuklar, yaşasın Filistin" diye konuştu.
SMS'siz Survivor All Star 2024 ilk bölüm yayın tarihi belli oldu! O Ses Türkiye Yılbaşı Özel jürisi kimler olacak, konuklar belli oldu mu? Ece Ronay'ın eski eşinin iş yerinin kurşunlanma olayında yeni detaylar! Çirkinler çetesinden itiraf MasterChef'te dokunulmazlığı hangi takım kazandı, 1. eleme adayı kim oldu?