O Ses Türkiye yılbaşı özel programı için isimler belli oldu: Hadise bu sene olmayacak

Acun'un sunumuyla yayınlanan ve fazlaca kişi tarafından takip edilen O Ses Türkiye programı yılbaşı özel yayını ile izleyicilerle buluşacak. Şüphesiz herkesin gözü Ebru Gündeş ile Hadise arasındaki kavgaya çevrilmişken jüri kadrosunda Hadise'nin olması dikkatlerden kaçmadı. İşte O Ses Türkiye programı yılbaşı özel yayını jürisi...

O Ses Türkiye yılbaşı özel programı için isimler belli oldu: Hadise bu sene olmayacak

Acun'un sunumuyla yayınlanan ve fazlaca kişi tarafından takip edilen O Ses Türkiye programı yılbaşı özel yayını ile izleyicilerle buluşacak.

HADİSE DETAYI GÖZLERDEN KAÇMADI
Ekran dünyasının yıldız isimlerinin müzik yeteneklerini sergilediği O Ses Türkiye yılbaşı özel bölümünün jüri koltuğunda oturacak isimler belli oldu. Sevilen programda Ebru Gündeş, Beyazıt Öztürk, Yıldız Tilbe ve Seda Sayan dörtlüsü yarışmacılara puan verecek. Jüri, bu özel gecede birbirinden ünlü isimler için dönecek ve en beğendikleri yarışmacıları kendi takımlarına dahil etmeye çalışacak.

Jüride Hadise'nin yer almaması dikkatlerden kaçmazken, sosyal medyada tartışmalara neden oldu.

HADİSE İLE EBRU GÜNDEŞ MAHKEMELİK OLMUŞTU
Yaşananların ardından Hadise, “Güne hakkımda çıkan inanılmaz iftiralarla başladım. Bugüne kadar karşılaştığım tüm hakaretler, aşağılamalar, iftiralara karşı sabırla ve empatiyle yaklaşmaya çalıştım ama bu kadar uzun boylu değil. Kimse benim namusumu, şerefimi lekeleyemez. Avukatım Hakan Öncel aracılığı ile tüm hukuki yollarla bu mübarek ramazan gününde bana bunu yaşatanlara hesabını soracağım” dedi.

Oyuncu Kaan Yıldırım da Hadise’nin açıklama metnini kendi Instagram hesabından yayınlayarak sevgilisinin yanında olduğunu belli etti.

Şevket Çoruh Arka Sokaklar'dan neden ayrıldığını açıkladı Ayrılıkları da evlilikleri gibi kısa sürdü Fazıl Say'dan 'iyi değilim' açıklaması İlişki bitiren şimşek!