O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programında sahne alan Edis, uçarak sahneye geldi

Her yıl olduğu gibi yılın son gününe özel yayınlanan O Ses Türkiye Yılbaşı programında, bu yıl da çok konuşuldu. Sahneye damga vuran isimlerden biri de özellikle genç kızların aşık olduğu başarılı şarkıcı Edis oldu. Sahneye uçarak inen Edis, 'Benim Ol' şarkısıyla izleyenleri büyüledi. Ne izleyiciler ne de jüri üyeleri genç şarkıcıyı dinlemeye doyamadı.

Her yıl olduğu gibi 2022'nin son günü yayınlanan O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programına damgayı vuran isimlerden biri de Edis oldu. Genç kızların aşkı Edis, gerek sesiyle gerekse sahne şovuyla izleyenlere "Vaov!" dedirtti.

O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programında sahne alan Edis, uçarak sahneye geldi - Resim : 1

Sahneye havadan uçarak inen Edis, 'Benim Ol' şarkısıyla izleyenleri coşturdu. 

Başarılı genç şarkıcı, şarkılarını söylerken dinleyiciler yerlerinde duramadı, kâh eşlik edip kâh dans ettiler.

O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programında sahne alan Edis, uçarak sahneye geldi - Resim : 2

Bu yılın en çok konuşulan yılbaşı sahnelerinden birini sergileyen Edis, önce kendi uçtu sonra izleyicilerini uçurdu.

Programın jürileri Seda Sayan, Ebru Gündeş ve Murat Boz ise genç meslektaşlarının başarılı sahnesi karşısında adeta büyülendiler. 

O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programında sahne alan Edis, uçarak sahneye geldi - Resim : 3

Sahne bitse de ne jüriler ne de izleyiciler 'Martılar' şarkısını bir türlü bitiremedi. Sahne bitiminde "Bir daha!" tezahüratları yapan izleyicilerin sesini duyan program sunucusu Acun Ilıcalı, genç şarkıcıdan 'Martılar'ı tekrar söylemesini rica etti.

Ricaları kıramayan genç şarkıcı şarkıyı ikinci defa söylediğinde ise bu defa dinlemeye doyamayan Ebru Gündeş, şarkıyı bir de kendi söyledi. 

O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programında sahne alan Edis, uçarak sahneye geldi - Resim : 4

2022 yılı geride kalmış olsa da izleyiciler Edis'in yarattığı etkiyi geride bırakamamış olacak ki, başarılı şarkıcının performansı hala sosyal medyada konuşuluyor. 

Yılın ilk günü Twitter hesabından yaptığı esprili paylaşımın ardından sahnesi sosyal medyada paylaşılmaya başlayan şarkıcı, izlenmelere doyulmuyor. 

O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programında sahne alan Edis, uçarak sahneye geldi - Resim : 5

1 milyonluk soruya ulaştı Acun açıkladı! İşte 2023 Survivor kadrosu Aslıhan Malbora ile Aytaç Şaşmaz düet yaptı Yıldız Tilbe 'bir tek ben anlarım' performansı ile büyüledi