O Ses Türkiye Yılbaşı özel programı konukları belli oldu!

O Ses Türkiye Yılbaşı özel programı konukları belli oldu. Bir klasik olan O Ses Türkiye yılbaşı özel programında jüri koltuğunda oturacak isimler de ortaya çıktı. Peki, O Ses Türkiye yılbaşı özel programı konukları kimler, jürisi kimler?

O Ses Türkiye Yılbaşı özel programı konukları belli oldu!

Yılbaşı gecelerinin vazgeçilmez programı olan O Ses Türkiye Yılbaşı özel programına katılacak ünlüler belli oldu. On yılı aşkın süredir devam eden programda yılbaşı gecesinde yarışacak konuklar kim olacak merak ediliyordu. İşte O Ses Türkiye yılbaşı özel programı konukları ve jürisi...

O SES TÜRKİYE YILBAŞI ÖZEL PROGRAMI JÜRİSİ KİMLER?

O Ses Türkiye'nin geleneksel yılbaşı özel programı hangi ünlülerin jüri koltuğuna oturacağı geçtiğimiz günlerde açıklanmıştı. Bu yıl Ebru Gündeş, Murat Boz, Yıldız Tilbe ve Seda Sayan'ın oturacağı O Ses Türkiye yılbaşı özel bölümünde birbirinden ünlü isimler sahneye çıkıp seçtikleri şarkıyı seslendirecek.

O SES TÜRKİYE YILBAŞI ÖZEL PROGRAMI KONUKLARI KİMLER?

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre O Ses Türkiye konukları arasında son dakika bir değişiklik olmazsa Talat Bulut, Kerem Alışık, Ebru Şahin, Onur Buldu, Alina Boz, Melis Sezen, Cemre Baysel, Selin Şekerci, Nilsu Berfin Aktaş, Büşra Pekin ve Aslıhan Malbora, Hazal Subaşı yer alıyor.

Katılmayacağı iddia edilen Ayça Ayşin Turan'ın da yarışmaya konuk olarak katılacağı söyleniyor.

Gecede Çift Terapisi adlı gösterileri ile Eser ve Berfu Yenenler de yer alacak.

Yarışmada ayrıca sosyal medya fenomenleri Cemal Can ile Danla Biliç de şarkı söyleyecek.

Amber de olsan bedelini ödüyorsun MasterChef'te son kaptanlığı kim kazandı? Şef Ömür Akkor kimdir, kaç yaşında, nereli? Gülşen geri döndü