O Ses Türkiye Yılbaşı Özel olacak mı? O Ses Türkiye Yılbaşı Özel jürisi kimler olacak, konuklar belli oldu mu?

O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programı, bir yılbaşı klasiği haline geldi. TV8 ekranlarında artık yayınlanmasa bile yılbaşı gecesinde O Ses Türkiye Yılbaşı Özel olacak mı merak ediliyor. Peki, O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programı jürisi ve konukları belli oldu mu?

O Ses Türkiye Yılbaşı Özel olacak mı? O Ses Türkiye Yılbaşı Özel jürisi kimler olacak, konuklar belli oldu mu?

Yılbaşı gecesi heyecanla beklenirken o gece ekrana gelmesi beklenen O Ses Türkiye Yılbaşı Özel bölümünde kimlerin yarışacağı merak ediliyor. Geçen yıl jüri koltuğunda Yıldız Tilbe, Ebru Güneş, Murat Boz ve Seda Sayan yer almıştı. Peki, O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programı olacak mı, jüri kim olacak, konuklar açıklandı mı?

O Ses Türkiye Yılbaşı Özel olacak mı? O Ses Türkiye Yılbaşı Özel jürisi kimler olacak, konuklar belli oldu mu? - Resim : 1

O SES TÜRKİYE YILBAŞI ÖZEL PROGRAMI OLACAK MI?

O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programı jürisi ve konukları merak ediliyor. Bu yılbaşında O Ses Türkiye özel bölümünde jüri koltuğunda Meryem Uzerli, Ebru Gündeş ve Murat Boz'un oturacağı söyleniyor. Beyazıt Öztürk'ün ise Acun Ilıcalı yerine yarışmayı sunacağı gelen bilgiler arasında.

O Ses Türkiye Yılbaşı Özel olacak mı? O Ses Türkiye Yılbaşı Özel jürisi kimler olacak, konuklar belli oldu mu? - Resim : 2

O SES TÜRKİYE YILBAŞI ÖZEL BÖLÜMÜ KONUKLARI BELLİ OLDU MU?

27 Aralık’ta O Ses Maltepe Stüdyosu’nda çekilecek yarışmaya renk katacak ünlüler arasında Kerem Alışık, Enis Arıkan, Kızılcık Şerbeti’nden Ceren Karakoç ve Evrim Alasya, Sarp- Bengi Apak, Mutluyuz film ekibinden İbrahim Büyükak ve Yasemin Sakallıoğlu, Lohusa film ekibinden Gupse Özay, Onur Gürçay, Esra Ruşan ve Hazal Türesan, tv8’in Aşka Düşman ekibinden Buse Meral, Doğu Demirkol, Özge Özacar, Özgü Kaya ve Devrim Özkan gibi ünlülerin yer alacağı konuşuluyor. ( Kaynak: Birsen Altuntaş)

Ece Ronay'ın eski eşinin iş yerinin kurşunlanma olayında yeni detaylar! Çirkinler çetesinden itiraf MasterChef'te dokunulmazlığı hangi takım kazandı, 1. eleme adayı kim oldu? Canlı yayında Esra Erol'u şoke eden bayılma! Yıldız Tilbe hastaneye kaldırıldı!