'O Ses Türkiye Yılbaşı' özel bölümüne KÖFN ve Yıldız Tilbe'nin düeti damga vurdu

2022’nin en çok dinlenen şarkıları arasında yer alan 'Bir Tek Ben Anlarım'ı seslendiren KÖFN grubu ile Yıldız Tilbe'nin düeti 'O Ses Türkiye Yılbaşı' özel bölümüne damga vurdu. İkilinin düeti adeta izleyiciyi büyüledi.

'O Ses Türkiye Yılbaşı' özel bölümü TV8 ekranlarında yayınlandı. Her yıl olduğu gibi bu yıl da büyük ilgi gören programda Murat Boz, Yıldız Tilbe, Ebru Gündeş ve Seda Sayan jüri koltuğunda oturdu.

KİMLER SAHNE ALDI?
Nelishan Atagül-Kadir Doğulu çifti, Ebru Şahin, Ayça Ayşin Turan, Alina Boz, Chaby, Aytaç Şaşmaz, Aslıhan Malbora, Nilsu Berfun Aktürk, Cemal Can Seven, Danla Bilic, Talat Bulut, Cemre Baysel, Şafak Sezer, Bestemsu Özdemir, Onur Buldu, Melis Sezen, Büşra Pekin, Selin Şekerci, Selçuk Yöntem, Eser-Berfu Yenenler çifti, Hazal Subaşı'nın konul olarak sahne aldığı programda eğlence doruğa çıktı. 

GECEYE DAMGASINI VURDU
2022’nin en çok dinlenen şarkıları arasında yer alan 'Bir Tek Ben Anlarım'ı seslendiren KÖFN grubu da geceye renk attı. Geceye damga vuran sahne ise Yıldız Tilbe ve KÖFN grubunun düet yaptığı anlar oldu. İkilinin düeti adeta izleyiciyi büyüledi.

Survivor yayın tarihi ve kadrosu belli oldu! Hadise'siz O Ses Türkiye Yılbaşı Özel TT oldu Kısmetse Olur'da büyük kavga! Mert Yazıcıoğlu kimdir, kaç yaşında?