Nuri Alço, İstanbul Haliç'te intihar girişiminde bulunan bir genci engelledi

Sinema oyuncusu Nuri Alço, Haliç Köprüsü'nden geçerken gördüğü intihar girişiminde bulunan bir genci, köprüden atlamaması için ikna etti. İntihardan vazgeçen genç, ünlü aktöre sarılırken, yaşanan anlar bir vatandaş tarafından anbean cep telefonu kamerasına kaydedildi.

İstanbul'da bulunan Haliç Köprüsü’nde bir gencin intihar girişimde bulunduğunu gören vatandaşlar, olay yerinde bir araya geldi. O sırada Haliç Köprüsü’nden aracıyla geçerken kalabalığı ve gencin intihar ettiğini fark eden Nuri Alço da otomobilden inerek yardıma koştu.

Nuri Alço, İstanbul Haliç'te intihar girişiminde bulunan bir genci engelledi - Resim : 1

Vatandaşların ‘yapma’ ikazlarını göz ardı eden genç ile konuşmaya başlayan ünlü aktör, uzun uğraşlar sonucu demir korkulukların öbür tarafında bulunan şahsı ikna etti. Olay yerinde bulunanların yardımıyla köprünün üzerine çıkarılan genç, ardından Nuri Alço’ya sarıldı. Yaşanılan olay, orada bulunan vatandaş tarafından anbean cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Nuri Alço, İstanbul Haliç'te intihar girişiminde bulunan bir genci engelledi - Resim : 2

Kaynak: İHA

İstanbul
Sabancılar gizlice kayda alındı Sempatisiyle gönülleri kazanan Cemal Can bakın nasıl geri dönüyor Sercan Yıldırım boşanıyor Beyaz Show ne zaman, hangi kanalda başlıyor?