Narin cinayetiyle başlayan 'idam' tartışmalarına bir tepki de Hamdi Alkan'dan

Narin Güran soruşturması devam ederken Türk halkının öfkesi de tepkisi de dinmiyor. Son günlerde ünlü isimler de tepkisini dile getirirken 'idam' ve 'şeriat' tartışmalarının fitilini ateşledi. Sevda Demirel, Ebru Polat, Demet Akalın ve Sinan Akçıl'ın yaptığı paylaşımların ardından bir yorum da Hamdi Alkan'dan geldi.

Diyarbakır'da kaybının 19. gününde ölü olarak bulunan Narin Güran'ın acısı yüreğimizi derinden yaktı.

Kan donduran cinayetin ardından tepkiler çığ gibi büyürken bir kesimden de 'İdam geri gelsin!' çağrısı yükseldi. Söz konusu tartışmaya hak vermeyen isimlerden biri de Hamdi Alkan oldu.

"İDAM EDİLMESİ GEREKEN TEK ŞEY CEHALET"

Ekol Tv'de yayınlanan Kafa Kafaya programına konuk olan Hamdi Alkan "Burada idam edilmesi gerek tek bir şey var; o da cehalet! Cehaleti idam etmeniz lazım" diyerek çıkıştı.

Ardından "Onu idam etmediğiniz, kara cehaletle mücadele etmediğiniz sürece o iblis sürüsü gibi etrafınızı kuşatan karanlık, kokuşmuş zihniyet... Bir şekilde değecektir" sözleriyle tepkisini gösterdi.

Sosyal medyadan tepki koyma konusunda neden paylaşım yapmadığına da açıklık getiren ünlü oyuncu "Sosyal medyada yazacak takatim yok" dedi.

SEVDA DEMİREL'DEN ŞERİAT ÇAĞRISI

Sevda Demirel'in fitilini ateşlediği şeriat çağrısına Ebru Polat karşı çıkmıştı.

Demet Akalın'dan ise Demirel'i destekleyen benzer bir paylaşım yaparak 'idam' çağrısında bulunmuştu.

Kaynak: haberet.com

Dünyaca ünlü rock yıldızı, intihar girişimini engelledi Kurtlar Vadisi'nin Selvi'sinin son hali Survivor aşıkları ne zaman evleniyor? Nihal Candan'dan gözyaşları içinde savunma: Mal varlığım...