Nagehan Alçı ve Rasim Ozan Kütahyalı 15 dakikada boşandı

Nagehan Alçı ile Rasim Ozan Kütahyalı anlaşmalı olarak tek celsede yollarını ayırdı. 15 dakika süren duruşmanın ardından salondan çıkan Nagehan Alçı "Boşandınız mı?" sorusuna, "Anlaşmalı dostça güzel bir şekilde bitirdik" cevabını verirken, Rasim Ozan Kütahyalı da, "Güzel dostça, her şey iyi" diye yanıt erdi.

Nagehan Alçı ile Rasim Ozan Kütahyalı'nın boşanma davası, bugün İstanbul 2. Aile Mahkemesinde görüldü. İkili, duruşmayı mahkeme kaleminde bekledi.

Nagehan Alçı ve Rasim Ozan Kütahyalı 15 dakikada boşandı - Resim : 1

Önce görüntü alınmasını reddeden çift, gazetecilerin soruları karşısında mahkeme kapısında bir araya geldi.

Nagehan Alçı ve Rasim Ozan Kütahyalı 15 dakikada boşandı - Resim : 2

"AİLEMİZİN MAHREMİYETİ ADINA..."

Nagehan Alçı, "Biz anlaşmalı, medenice, güzel bir şekilde bitiriyoruz. Herhangi bir problem yok. Ailemizin mahremiyeti adına sizden de saygı rica ediyoruz" dedi.

Nagehan Alçı ve Rasim Ozan Kütahyalı 15 dakikada boşandı - Resim : 3

Duruşma yaklaşık 15 dakika sürdü.

Nagehan Alçı ve Rasim Ozan Kütahyalı 15 dakikada boşandı - Resim : 4

"DOSTÇA GÜZEL BİR ŞEKİLDE BİTİRDİK"

Duruşma salonundan avukatlarıyla ayrı ayrı çıkan Nagehan Alçı "Boşandınız mı?" sorusuna, "Anlaşmalı dostça güzel bir şekilde bitirdik" diye yanıt verirken, Rasim Ozan Kütahyalı ise, "Güzel dostça, her şey iyi" şeklinde cevap verdi.

Kaynak: DHA

Sıla Doğu'nun ifadesi ortaya çıktı Avukatları canlı yayında ödedikleri vergiyi açıkladı! Sunucuların ağzı açık kaldı Banu Parlak'ın iş yerine silahlı saldırıda yeni görüntüler ortaya çıktı MasterChef'te kaptanlık oyununu kim kazandı, takımlar nasıl oluştu?