Müge Dağıstanlı kimdir, kaç yaşında, nereli? Müge Dağıstanlı evli mi, çocuğu var mı? Müge ve Gülşen neden ayrıldı?

Müge Dağıstanlı, Gülşen Yüksel Salt ile TV8'de 2. Sayfa programını sunuyordu. Bugün Gülşen Yüksel programa veda etti. Uzun zamandır birlikte olan Müge ile Gülşen neden oldu merak konusu oldu. Peki, Müge Dağıstanlı kimdir, kaç yaşında, nereli?

Müge Dağıstanlı kimdir, kaç yaşında, nereli? Müge Dağıstanlı evli mi, çocuğu var mı? Müge ve Gülşen neden ayrıldı?

Ekranların fenomen ikilisi olan Gülşen ile Müge ayrıldı. Yılın son programında Gülşen Yüksel'in ayrılık konuşması gündem oldu. İzleyenler, Müge ile Gülşen neden ayrıldı sorgulamaya başladı. Peki, Müge Dağıstanlı kimdir, kaç yaşında, nereli, evli mi, çocuğu var mı? İşte Müge Dağıstanlı kariyeri, hayat hikayesi...

Müge Dağıstanlı kimdir, kaç yaşında, nereli? Müge Dağıstanlı evli mi, çocuğu var mı? Müge ve Gülşen neden ayrıldı? - Resim : 1

MÜGE DAĞISTANLI KİMDİR?

Müge Dağıstanlı, 5 Kasım 1968 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Bahçeşehir Üniversitesi’nde yeni medya bölümünde lisans eğitimi aldı.

Müge Dağıstanlı, Posta Gazetesi’nde magazin müdürlüğü yaptı. Posta Gazetesi’nde “duydum gördüm yazdım” adlı köşede yazılar yazdı. Radikal Gazetesi’nde de sinema ve televizyon yazıları yazdı.

2007 yılından itibaren Gülşen Yüksel ile birlikte çeşitli televizyon kanallarında magazin programları yaptı.

Müge Dağıstanlı kimdir, kaç yaşında, nereli? Müge Dağıstanlı evli mi, çocuğu var mı? Müge ve Gülşen neden ayrıldı? - Resim : 2

2015 yılında ekranların en çok izlenen magazin programlarından “2. Sayfa” adlı programı Kanaltürk'te Gülşen Yüksel ile birlikte sundu. 2015 yılının eylül ayından itibaren Show TV’de yayınlandı.

22 Şubat 2016 tarihinden itibaren 17 Şubat 2017 tarihine kadar Gülşen Yüksel ile birlikte Kanal D'de “Renkli Sayfalar” adlı programı sundu. Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel'in sundukları "Renkli Sayfalar" programı 2016 Altın Kelebek Ödüllerinde de "Yılın En İyi Magazin Programı" seçilmiştir.

Kanal D'den ayrıldıktan sonra Şubat 2017 ayında Fox TV ile anlaşarak Gülşen Yüksel ile birlikte Mart ayının ilk haftalarında yayına gireceği bir magazin programı ile ekranlarına geçti.

Müge Dağıstanlı kimdir, kaç yaşında, nereli? Müge Dağıstanlı evli mi, çocuğu var mı? Müge ve Gülşen neden ayrıldı? - Resim : 3

Müge Dağıstanlı 2017 yılında Hürriyet gazetesinin görsel yönetmeni olan Reha Erdoğan ile evlendi.

Bir dönem 2. Sayfa programıyla TeVe2 ekranlarında izleyiciyle buluşan Müge Dağıstanlı, 2018 Eylül ayından itibaren Kanal D'de Gülşen ve Müge'yle 2. Sayfa programını sundu. Program 2018 yılında da Altın Kelebek Ödüllerinde de "Yılın En İyi Magazin Programı" seçildi.

13 Eylül 2021'den itibaren TV8 ekranlarında yayınlanmaya başladı. 

28 Aralık 2023 MasterChef AllStar'da 4. şef ceketini alan yarışmacı İnci Taneleri'nde pavyon sahnesi! O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programının görüntüleri ortaya çıktı 27 Aralık 2023 MasterChef AllStar'da 3. şef ceketini alan kim oldu?