24 Şubat Müge Anlı ile Tatlı Sert canlı yayını!

Müge Anlı ile Tatlı Sert programı hafta içi ATV ekranlarından izleyicisiyle buluşuyor. Yaşanan deprem felaketi nedeniyle iki hafta yayınlanmayan Müge Anlı, o anları yaşayan ve enkazdan kurtarılanları ekrana getiriyor. Sabah kuşağının en çok izlenen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert'te 24 Şubat Salı günü, bugün neler yaşanacak? Müge Anlı canlı izle, ATV canlı yayını bağlantısı haberimizde.

24 Şubat Müge Anlı ile Tatlı Sert canlı yayını!

Müge Anlı bugün var mı merak ediliyor. Kahramanmaraş'ta yaşanan felaket sonrasında programa ara verilmişti. Ekranların en çok izlenen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert, depremi yaşayan, enkazdan kurtarılan vatandaşların sesi oluyor. Müge Anlı İle Tatlı Sert hafta içi 10.00'da atv ekranlarında... 24 Şubat Salı Müge Anlı ile Tatlı Sert programında neler yaşanacak merak ediliyor. İşte Müge Anlı canlı izle, ATV canlı yayın detayları...

MÜGE ANLI İLE TATLI SERT

Faili meçhul cinayetler ve kayıpların yanı sıra birçok sosyal sorumluluk projesi ile de adından sıkça söz ettiren, Hafta içi her gün seyirciyi ekran başına kilitleyen Müge Anlı ve ekibi, üzerinde çalıştığı kayıp dosyalarını, cinayete kurban giden kişileri ve kayıpların tüm yaşamını ortaya çıkararak onları bulmaya, olayları aydınlatmaya devam ediyor...

MÜGE ANLI CANLI İZLE

MÜGE ANLI SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Cinayete kurban giden 46 yaşındaki 2 çocuk babası Ümit Sedat Özcan'ın kuzenleri tutuklanarak cezaevine gönderildi. Kendisinden aylardır haber alınmayan Ümit Sedat Özcan'ın canına kastedenlerin kuzenleri olduğu ortaya çıktı!

Beynindeki tümör sebebiyle görme yetisini kaybeden 18 yaşındaki Merve Yıldırım'ı dolandırdığı iddia edilen Adam Önal gözaltına alındı.

4 yaşındaki kızının ameliyat parasını alıp kaçtığı öne sürülen Doğan Şafak, bugün Müge Anlı İle Tatlı Sert yayınına katıldı. Hakkındaki iddialar için neler söyledi?

Üfürükçü Adem Önal hakkında canlı yayına bağlanan izleyiciler şoke eden ihbarlarda bulundu. Kendisinden tonla para aldığını söyleyen izleyici çok fazla kişinin dolandırıldığını söyledi.

Acun, İrlanda kulübünü gözüne kestirdi Ünlü yönetmen üye olduğu partiyi açıkladı Yıldız Tilbe, 12 depremzede ailenin kirasını üstlendi Cem Küçük'ten Farah Zeynep Abdullah'a tepki!