Miss Turkey 2024 birincisi gelen eleştirilere cevap verdi: Yorumları hiç önemsemiyorum

Bu sene düzenlenen Miss Turkey 2024'te Türkiye'nin güzeli seçilen İdil Bilgen, sosyal medyada kendisi hakkında çıkan eleştirilere cevap verdi: Bilgi sahibi olmayıp fikirleri olan insanlar. Yorumları hiç önemsemiyorum.

  • Türkiye’nin en güzel kızlarının seçildiği Miss Turkey 2024 birincisi İdil Bilgen oldu. 1.80 boyundaki Bilgen, ülkemizi Miss World'de temsil edecek.
  • Ancak Miss Turkey'in sonucu sosyal medyada tartışma yarattı. Birinci olacak kadar güzel bulunmayan Bilgen için 'Şabaniye' benzetmeleri bile yapıldı. Hakkında torpil iddialarının bile gündeme getirildiği İdil Bilgen ise eleştirilere ilk kez yanıt verdi.

Miss Turkey 2024 birincisi gelen eleştirilere cevap verdi: Yorumları hiç önemsemiyorum - Resim : 1

TORPİL İDDİALARI GÜNDEMDE

  • Bilgen'e yapılan eleştiriler, öyle bir hâl aldı ki İdil Bilgen'in linç edilmesine kadar dayandı. Hatta bazı kişiler İdil Bilgen’in, Kiev Büyükelçisi Mustafa Levent Bilgen'in kızı olmasından dolayı torpilli olduğunu bile iddia etti.
  • Türkiye'nin yeni güzellik kraliçesi İdil Bilgen de hakkındaki olumsuz yorumlara daha fazla dayanamadı ve yanıt verdi.

Miss Turkey 2024 birincisi gelen eleştirilere cevap verdi: Yorumları hiç önemsemiyorum - Resim : 2

ELEŞTİRİLERE SERT ÇIKTI

  • Çağla Şıkel'in programına konuk olan Bilgen; 'Şu an ülkemizde kadın ve çocuk cinayetleri gibi birçok acı yaşanırken bana yazılan negatif yorumları insanların boşluğuna veriyorum. Bilgi sahibi olmayıp fikirleri olan insanlarımız bunlar. Yorumları hiç önemsemiyorum' dedi.
  • Bilgen'in bu sözlerine de tepkiler gecikmedi. Sosyal medyada; 'bilgimiz yok gözümüzde mi yok?', 'elbette güzelsin ama birinci olacak kadar değil', 'sen hak ettiğini düşünüyor musun?', 'Biz de seni seçenlerin boşluğuna verdik' gibi yorumlar yapıldı.
Ünlü oyuncunun kaçak villası mühürlendi! Demet Akalın'dan Miss Turkey yorumu Karnı burnunda ilk kare 'İdam' tartışmalarına bir tepki de Hamdi Alkan'dan