Sefo, Bursa'da bir öğrencinin başkan seçilirsem 'Sefo'yu getireceğim' sözünü gerçekleştirdi

Bursa Nilüfer'de bir okulda Tuana okul öğrenci temsilciliğine aday oldu. 'Sefo'yu getireceğim' vaadinde bulundu. Tuana seçilince de Sefo harekete geçti. Okula giden rapçi Sefo büyük bir ilgiyle karşılandı. Sefo, okulda öğrencilerle şarkı söyledi fotoğraf çekildi.

Bursa Nilüfer'de bir okulda öğrenci temsilciliğine aday olan 9 yaşındaki Tuana Ulusoy, seçimi kazanması halinde Sefo'yu getireceğini ve herkese waffle dağıtacağını söyledi. 

TUANA BAŞKAN SEÇİLDİ
Hikaye bu noktadan sonra daha da ilginçleşti. Çünkü Tuana bir ay önce yapılan seçimde okul başkanı seçildi. Herkes de Sefo'nun gelip gelmeyeceğini beklemeye başladı. 

"BAŞKAN YALANCI ÇIKMASIN"
Sefo, sosyal medyada yapılan paylaşımı gördü ve "Başkan yalancı çıkmasın diye bu okula gideceğim. Ama waffle işini çözmesi lazım." diyerek bir paylaşım yaptı. 

Sefo, Bursa'da bir öğrencinin başkan seçilirsem 'Sefo'yu getireceğim' sözünü gerçekleştirdi - Resim : 1

BAŞKAN HEDEF BÜYÜTTÜ: ÜNLÜLERİ GETİREBİLİRİM
Tuana, Sefo'nun gelmesinden sonra hedef de büyüttü ve "Herkesin beni seçeceğini biliyordum. Seçim vaadimde tatlı dağıtacaktım bir de Sefo'yu getirecektim. Çok mutluyum ve heyecanlıyım. Bundan sonra da ünlüleri getirebilirim" dedi. 

"BAŞKANIN SÖZÜNÜ TUTTURDUK"
Tuana'nın sözlerinin ardından Sefo, “Sefo'yu getirdin de tatlı ne olacak?” diyerek espri yaptı.

Öğrencilerle buluştuğu için mutlu olduğunu belirten şarkıcı Sefo, “Ben de heyecanlıyım. Çocukların mutluluklarını gördükçe, mutlu oluyorum. Arada böyle şeyler yapmak bana iyi geliyor. Başkanın sözünü tutturduk. Yalancı çıkmasın diye buraya geldik. Sosyal medyada bir paylaşım gördüm. Hemen iletişime geçtik ve geldik.” diye konuştu.

Bursa