Mika Can Raun'un 'öldüresiye dövdüler' dediği kişiden açıklama

Ünlü sosyal medya fenomeni Mika Can Raun, erkek arkadaşıyla tatildeyken fiziksel saldırıya uğradığını açıklamıştı. Karşı taraf olduğunu iddia eden şahıstan ilk açıklama geldi. Kadın yaşananların Mika'nın anlattığından farklı geliştiğini, Mika'yı ilk kez orada gördüğünü ve karakolda tanıştıklarını söyledi.

Mika Can Raun'un 'öldüresiye dövdüler' dediği kişiden açıklama

Ünlü sosyal medya fenomeni Mika Can Raun, Antalya'nın Kaş ilçesine bağlı Kalkan beldesinde erkek arkadaşıyla tatildeyken fiziksel saldırıya uğradığını açıklamıştı.

"ÖLDÜRESİYE DÖVÜLDÜM"

Sosyal medyada gündem olan Raun, açıklamasında şu ifadeleri kullanmıştı:

"Resmen ben ve erkek arkadaşıma saldırdılar. Resmen öldüresiye dövüldüm. Ona defalarca vurdular üstelik yanımızda annesi ve kız kardeşi varken. Ve benim erkek arkadaşım tek başına sırf bu insanların karşısında durmaya çalıştı. O kadar korkunçtu ki... Resmen dakikalarca saldırıya uğradık. Hastaneye götürülüyorum."

Mika Can Raun'un 'öldüresiye dövdüler' dediği kişiden açıklama - Resim : 1

KARŞI CEPHEDEN AÇIKLAMA GELDİ

Geçen saatlerde ise olayın karşı tarafı olduğunu iddia eden bir şahıstan ilk açıklama geldi. İlk hamlenin Mika'dan geldiğini ve kızlarına rafta bulduğu her şeyi fırlattığını söyleyen şahıs, Mika Raun'un açıklamalarında yalan yanlış ifadeler olduğunu iddia etti. İşte şahsın o ifadeleri:

"KENDİLERİNİ TANIMAYIZ"

"Herkese merhaba, m karan isimli şahsın saldırdığı çocuğun annesiyim yaşadıklarızla ilgili açıklama yapmak isterim. Öncelikle kendisinin yaptığı açıklamalarda yalan yanlış ifadeler yer alıyor. Ben, eşim, 2 kızın ve erkek kardeşimle eşi kalkanda markette alışveriş yaparken kardeşi benim fotoğrafımı çekti, o sırada bu şahıslar arkamdaymış kendilerini tanımayız.

"HAKARET ETTİLER, RAFTA BULDUKLARINI KIZLARIMA FIRLATTILAR"

Karakolda öğrendik kim olduklarını. Biz kasaya yöneldiğimizde şahsın kocası ve kendisi yanında bulunan eşinin kız kardeşi, kardeşime fotolarını çektiğini iddia ettiler. Kardeşim ben sizi çekmedim demesine rağmen inandıramadı ve sonrasında seslerini yükselterek hepimize yönelik hakaretlerde bulundular Mika isimli şahıs kızlarıma yönelerek raftan aldıklarını fırlattı. Büyük kızımın başına isabet etti. Ben de o sırada korumak amaçlı ona yönelirken kocası araya girerek bana temasta bulununca eşim de ona yönelince arbede yaşandı.

"YALAN YANLIŞ İFADELERLE KENDİNİ HAKLI ÇIKARMAYA ÇALIŞIYOR"

Mika Raun isimli şahıs bana saldırarak saçlarımı yolmaya başladı. Ben de karşılık verdim. Sonra jandarma ekibi gelerek karakola geçtik. Kendisinin de paylaştığı videoda ifade ettiği gibi görüntülerde her şey var yalan yanlış ifadelerle kendini haklı çıkarmaya çalışıyor ama adalet yerini bulacak. Kızlarım çok koktular etkilendiler bu olaydan, markete giremiyorlar 2 gündür. Tatile çocuklarımız için geldik. Sınav sonrası bir rahatlama amacıyla ama burnumuzdan getirdiler. Lütfen bu olaya duyarsız kalmayın söz konusu çocuğa yönelik şiddet"

Mika Can Raun'un 'öldüresiye dövdüler' dediği kişiden açıklama - Resim : 2

Kaynak: haberet.com

Sosyal medya fenomeni Mika Can Raun saldırıya uğradığını açıkladı: "Öldüresiye dövüldüm" Ferdi Tayfur yine dede oldu Justin Timberlake gözaltına alındı Oktay Kaynarca'nın çıkışı sosyal medyada tartışma yarattı: "Ben Türkiye milliyetçisiyim"