Merve Dizdar ve Uğur Uzunel yılbaşı gecesi birlikte görüntülendi

Masumlar Apartmanı dizisiyle yıldızı parlayan Merve Dizdar, geçtiğimiz yıl Gürhan Altundaşar ile evliliğini sonlandırmıştı. Dizdar'ın 3 yıllık evliliğini dizideki partneri Uğur Uzunel uğruna bitirdiği ileri sürülmüştü. O dönem iddiaları reddeden ikili bu kez fena yakalandı. Yılbaşını baş başa kutlayan ikilinin samimi halleri dikkat çekti.

Merve Dizdar ve Uğur Uzunel yılbaşı gecesi birlikte görüntülendi

Oyunculuğuyla son dönemin en çok konuşulan ünlülerinden olan Merve Dizdar özel hayatıyla da  gündeme geliyor.

2018 yılında oyuncu Gürhan Altundaşar'la evlenen ünlü oyuncu, 2021 yılında boşanmıştı.

ALDATTI İDDİASI
Bu ayrılığın ardından da o dönem aynı dizide rol aldığı Uğur Uzunel'le yakınlaştığı iddia edilmişti. Hatta oyuncunun, Uzunel'le olan ilişkisinin başladığı sırada Altundaşar'a evli olduğu ve yasak aşk yaşadığı da iddialar arasında yer almıştı.

2023'E BİRLİKTE GİRDİLER
Merve Dizdar ve Uğur Uzunel iddiaları reddetse de "Yasak Aşk" yakıştırmasından kurtulmak için gizli gizli görüştükleri öne sürüldü.

İkili yılbaşı gecesi baş başa yakalandı. Gossippasta hesabına gelen fotoğraf ikilinin yılbaşı gecesini birlikte geçirdiğini ortaya çıkardı.

Merve Dizdar ve Uğur Uzunel yılbaşı gecesi birlikte görüntülendi - Resim : 1

İbrahim Tatlıses'ten Dua Lipa açıklaması: Ben Ajda bilirim Camide müstehcen poza soruşturma İbrahim Tatlıses çok yanlış anladı İbrahim Çelikkol'dan yeni sevgilisiyle ilk paylaşım