Merve Boluğur 53 gün evli kaldığı eski eşi Mert Aydın ile barıştı

Oyuncu Merve Boluğur, aşk konusunda bir türlü dikiş tutturamamıştı. Son olarak DJ Mert Aydın ile dünyaevine giren ve evliliği 5 gün süren Merve Aydın boşanma sonrası yaptığı paylaşımlarla dikkat çekmişti. Merve Boluğur ve eski eşi Mert Aydın barıştı.

Merve Boluğur 53 gün evli kaldığı eski eşi Mert Aydın ile barıştı
  • Rol aldığı dizilerdeki başarısıyla adından söz ettiren ve oyunculuktan şarkıcılığa geçiş yapan Merve Boluğur, 2 Ekim 2022'de evlendiği DJ Mert Aydın ile 23 Kasım 2022'de tek celsede boşandı.

Merve Boluğur 53 gün evli kaldığı eski eşi Mert Aydın ile barıştı - Resim : 1

  • Daha önce de birlikte görüntülenen çift, barıştı.

Merve Boluğur 53 gün evli kaldığı eski eşi Mert Aydın ile barıştı - Resim : 2

  • TV8 ekranlarında yayınlanan Aramızda Kalmasın programında yer alan habere göre, zaman zaman birlikte görüntülenen çifti ilişkilerine bir şans daha verdi.

Merve Boluğur 53 gün evli kaldığı eski eşi Mert Aydın ile barıştı - Resim : 3

  • İddialara göre uzun bir aranın ardından sonra yeniden bir araya gelen çift, ilişkilerini gözlerden uzak yaşamayı tercih ediyor.

Merve Boluğur 53 gün evli kaldığı eski eşi Mert Aydın ile barıştı - Resim : 4

  • Barıştıklarını yakınlarından dahi gizleyen ikiliden Aydın, geçtiğimiz günlerde Boluğur'u takibe almış ancak fark edilince hemen takibi bırakmıştı.
İrem Sak'tan 'pavyon' yorumu Survivor'da 4. eleme adayı kim oldu, dokunulmazlığı hangi takım kazandı 30 Ocak 2024 ? Onur Ünlü'den 'Dilber' yorumu İnci Taneleri'nin Dilber'ine bir tepki de Melek Mosso'dan: Ayıp bence