Mehmet Ali Erbil'den sevgilisine, "Yerin sonsuza kadar benim yanım olsun. Seni seviyorum"

66 yaşındaki Mehmet Ali Erbil, 26 yaşındaki sevgilisi Gülseren Ceylan'ın doğum gününü sosyal medyadan kutladı. Erbil, "İyi ki doğdun sevgilim. iyi ki benimsin. Yerin sonsuza kadar benim yanım olsun. Seni seviyorum" notuyla birlikte fotoğraflarını takipçileriyle paylaştı.

Mehmet Ali Erbil'den sevgilisine, "Yerin sonsuza kadar benim yanım olsun. Seni seviyorum"

Türkiye'de gündemin en çok konuşulan isimlerinden biri olan Mehmet Ali Erbil, Gülseren Ceylan ile birlikte aşk yaşamaya başladılar.

Kendisinden 40 yaş büyük olan Mehmet Ali Erbil ile aynı evi paylaşmaya başladığı genç sevgilisi Gülseren Ceylan ise geçtiğimiz günlerde aşkını haykırdı.

Mehmet Ali Erbil'den sevgilisine, "Yerin sonsuza kadar benim yanım olsun. Seni seviyorum" - Resim : 1

"KRİTERLERİNE UYUYORUM"

'Söylemezsem Olmaz' programına telefonla bağlanan Gülseren Ceylan, Erbil'e aşkını haykırarak, "Öncellikle ben 24 değil 26 yaşındayım. Mehmet Ali Erbil'in kriterlerine uyuyorum. 5 ay önce tanıştık 2 aydır da beraber yaşıyoruz.

Ailem ilişkimden haberdar ve onaylıyor. Ailem Almanya'da yaşıyor, bir süre orada yaşayıp ülkeye geldim. Mehmet Ali Erbil ile ciddi bir yoldayız, bütün ailesi de biliyor.

Mehmet Ali Erbil'den sevgilisine, "Yerin sonsuza kadar benim yanım olsun. Seni seviyorum" - Resim : 2

Mali'yi tanıyan herkes ondan neden etkilendiğimi bilir. Durumun parayla ilgisi yok. Ben onun yanında çok mutluyum. Hayatımda hiç mutlu olmadığım kadar mutluyum kimsenin ne dediği de umurumda değil" dedi.

Mehmet Ali Erbil'den sevgilisine, "Yerin sonsuza kadar benim yanım olsun. Seni seviyorum" - Resim : 3

Bu itirafı karşılık ise Mehmet Ali Erbil'den yeni bir hamle geldi.

"SONSUZA KADAR..."

Mehmet Ali Erbil sevgilisi Gülseren Ceylan'ın doğum gününü, "İyi ki doğdun sevgilim. iyi ki benimsin. Yerin sonsuza kadar benim yanım olsun. Seni seviyorum" sözleriyle kutladı.

Mehmet Ali Erbil'den sevgilisine, "Yerin sonsuza kadar benim yanım olsun. Seni seviyorum" - Resim : 4

Erbil'in paylaşımına kısa süre içerisinde binlerce ve beğeni geldi.

Kurtlar Vadisi geri mi dönüyor? Seda Fettahoğlu kimdir, kaç yaşında, nereli? Başarılı oyuncu parkta ölü bulundu Buket Aydın'dan 'güzellik salonu' girişimi! Canlı yayında açıkladı