MasterChef'te ödülü kim kazandı? 24 Kasım 2023 Öğretmenler Günü özel bölümünde büyük ödülü kim kazandı?

Sevilen yarışma MasterChef Türkiye All Star, Öğretmenler Günü özel bölümünde ödül oyunu ile ekrana geldi. 24 Kasım 2023 tarihli MasterChef 159. bölümde yarışmacılar, ilk turda öğretmenleri ile birlikte yemek yaptı. İkinci turda ise gecenin en iyi tabağını çıkaran yarışmacı, MasterChef büyük ödülün sahibi oldu. Peki, MasterChef'te ödülü kim kazandı?

MasterChef'te ödülü kim kazandı? 24 Kasım 2023 Öğretmenler Günü özel bölümünde büyük ödülü kim kazandı?

MasterChef Türkiye All Star'da ödül oyunu, 24 Kasım 2023 tarihli son bölümde ekrana geldi. Ödül oyunu, yarışmacılara yapılan sürpriz ile başladı. Öğretmenler Günü nedeniyle yarışmacıların öğretmenleri stüdyoya geldi. Duygusal anların yaşandığı ödül oyunu, iki turlu yapıldı. İlk tur öğretmenler ile oynanan ödül oyunu, ikinci turu bireysel şeklinde idi. Peki, MasterChef'te ödülü kim kazandı? İşte son bölümde yaşananlar...

MasterChef'te ödülü kim kazandı? 24 Kasım 2023 Öğretmenler Günü özel bölümünde büyük ödülü kim kazandı? - Resim : 1

MASTERCHEF ÖDÜL OYUNU İLK TURUNDA NELER YAŞANDI?

MasterChef All Star ödül oyunu ilk turunda ilk iki sıra başlangıç, ortadaki iki sıra ana yemek, sondaki iki sıra ise tatlı yapacaktı. Şeflerin sürprizi ise yarışmacıların öğretmenlerinin stüdyoya çağırılması idi.

Yarışmacılar, ilk turda verilen süre içinde öğretmenleri ile en iyi tabakları çıkarmaya çalıştı. Süre sonunda şeflerin tadımı ile ikinci tura geçen yarışmacılar; Dilara, Tolga, Barbaros, Batuhan, Esra ve Hasan oldu.

MasterChef'te ödülü kim kazandı? 24 Kasım 2023 Öğretmenler Günü özel bölümünde büyük ödülü kim kazandı? - Resim : 2

MASTERCHEF'TE ÖDÜLÜ KİM KAZANDI?

MasterChef ödül oyunu ikinci turunda sıfır atık projesi kapsamında kalan ürünler ile yaratıcılık oyunu idi. Verilen süre sonunda yarışmacılar birbirinden kreatif tabaklar ile şeflerin karşısına çıktı. Öne çıkan isimler Esra, Barbaros, Hasan oldu. Gecenin en iyi tabağını çıkaran Hasan, MasterChef'te büyük ödülü kazanan isim oldu.

MasterChef Türkiye
Ünlü çift müjdeyi takipçilerine duyurdu Melis Buse Betkayan ile ilişki yaşıyordu! Reşit Bozdağ gözaltına alındı Ünlü isimler öğretmenleri için stüdyoda! MasterChef'te son dokunulmazlık oyununu kim kazandı, eleme adayı kim oldu?