MasterChef'te ödül oyununu kim kazandı? 27 Ekim 2023 MasterChef AllStar'da büyük ödül neydi, kim kazandı?

MasterChef'te haftanın büyük ödül oyunu büyük heyecan ve çekişme içinde geçti. 27 Ekim 2023 tarihli MasterChef son bölümde Kahramanmaraş'ta ödül oyunu ilk turu oynandı. İlk turu kazanan takımda 2. turda en başarılı tabağı hazırlayan yarışmacı büyük ödülün sahibi oldu. Peki, MasterChef'te ödül oyununu kim kazandı, büyük ödül kimin oldu?

MasterChef'te ödül oyununu kim kazandı? 27 Ekim 2023 MasterChef AllStar'da büyük ödül neydi, kim kazandı?

MasterChef Türkiye All Star'ın 131. bölümünde, takımlar bu haftanın büyük ödülünü kazanmak için kıyasıya mücadele verdi. Kahramanmaraş'ta yapılan ilk turu kazanıp ikinci tura geçen takım arasından büyük ödülü kazanan isim belli oldu. Peki, MasterChef'te büyük ödülü kim kazandı?

MasterChef'te ödül oyununu kim kazandı? 27 Ekim 2023 MasterChef AllStar'da büyük ödül neydi, kim kazandı? - Resim : 1

MASTERCHEF'TE ÖDÜL OYUNU İLK TURU KİM KAZANDI?

MasterChef'te bu hafta ödül oyunu ilk turu için Kahramanmaraş'a gidildi. Burada beş adet yöresel yemek, yedi konuk için hazırlandı. Konukların verdiği oylar stüdyoda sayıldı. Verilen oyların sonunda mavi takım, ödül oyunu ilk turunu 20-15 kazandı.

MasterChef'te ödül oyununu kim kazandı? 27 Ekim 2023 MasterChef AllStar'da büyük ödül neydi, kim kazandı? - Resim : 2

MASTERCHEF'TE BÜYÜK ÖDÜLÜ KİM KAZANDI?

Ödül oyunu ikinci turunda "SIFIR ATIK" kapsamında takım oyunlarından kalan ürünler ile yaratıcı tabakları çıkarılması istendi. Sıfır atık dışında yeşil mercimek, sürtülmüş haşhaş ve vişne kurusu vardı. Verilen 45 dakika süre sonunda şefler, sunulan tabakları değerlendirdi.

MasterChef'te ödül oyununu kim kazandı? 27 Ekim 2023 MasterChef AllStar'da büyük ödül neydi, kim kazandı? - Resim : 3

Öne çıkan isimler Kıvanç, Esra, Tanya ve Cemre idi. Gecenin en başarılı kreatif tabağını çıkaran Cemre, büyük ödülün sahibi oldu.

MasterChef Türkiye
Dilan-Engin Polat soruşturmasında yeni gelişme! CZN Burak'ın başı belada! Serkay Tütüncü hangi sezon Survivor'da yarıştı, hangi dizilerde, filmlerde oynadı? Acun Ilıcalı'ya 'kansız' cevabı