MasterChef'te kim elendi, kim gitti? MasterChef AllStar'da elenen isim kim oldu?

MasterChef AllStar'da dokuzuncu haftada yarışmaya veda eden isim belli oldu. 10 Eylül Pazar akşamı MasterChef eleme gecesi duygusal sahnelere neden oldu. Geçen haftadan eleme adayı olarak rakibini bekleyen Eda, finalde Suna ile düello yapmak zorunda kaldı. Peki, MasterChef'te kim elendi? Suna mı Eda mı? İşte eleme gecesinde yaşananlar...

MasterChef'te kim elendi, kim gitti? MasterChef AllStar'da elenen isim kim oldu?

Ekranların sevilen yarışması MasterChef Türkiye AllStar'da elenen isim belli oldu. MasterChef'te geçen hafta Çağatay'ın beklenmedik vedası ile zorunlu format değişikliği ile Eda, düello yapacağı rakibini bekledi. Dün akşam Suna'nın rakibi olması ile iki yarışmacı gözyaşlarına boğuldu. Suna ile Eda'nın düellosu ise veda eden ismi belirledi. İşte 10 Eylül MasterChef AllStar eleme gecesinde yaşananlar...

MasterChef'te kim elendi, kim gitti? MasterChef AllStar'da elenen isim kim oldu? - Resim : 1

MASTERCHEF'TE KİM ELENDİ?

MasterChef AllStar'da bu hafta takım oyunları sonrasında potaya giren isimler; Suna, Tolga, Ayaz, Hasan, Tanya ve Sefa idi. Bireysel oyun sonrasında potaya giren 7. isim Esra oldu. Eda ise yukarıdan izlemeye devam etti ve düello yapacağını rakibini bekledi.

MasterChef'te kim elendi, kim gitti? MasterChef AllStar'da elenen isim kim oldu? - Resim : 2

MASTERCHEF ELEME GECESİ İLK TURUNDA NELER OLDU?

MasterChef eleme gecesi ilk turunda yarışmacılara kuzu böreği ve kişniş verildi. Bu ana ürünler ile yapılacak yaratıcılık oyununda süre 45 dakika idi. Süre sonunda şeflerin beğenisine sunulan yemeklerde başarılı olan isimler Ayaz, Tanya ve Sefa oldu ve ilk turu geçerek MasterChef AllStar'ın 10. haftasına kaldılar.

MasterChef'te kim elendi, kim gitti? MasterChef AllStar'da elenen isim kim oldu? - Resim : 3

MASTERCHEF'TE KİM ELENDİ?

MasterChef eleme gecesi ikinci turunun yemeği, Somer Şefin imza tabağı mercimekli mantı oldu. 50 dakikalık süre sonunda şefler tadım yaptıkları yemekleri değerlendirmeye aldı. Aldıkları karar sonunda en başarılı isim Tolga oldu ve onu Hasan ile Esra takip etti. Böylece sona kalan Suna, Eda'nın düellodaki rakibi oldu.

MasterChef'te kim elendi, kim gitti? MasterChef AllStar'da elenen isim kim oldu? - Resim : 4

MasterChef eleme gecesi final turunda Suna ile Eda'dan 40 dakika içinde kalamar dolması ve mürekkep balığı yapılması istendi. Süre sonunda şefler, tadım yaptılar. Suna, kalamarda kıkırdak unutması ile MasterChef'te elenen isim oldu.

 

MasterChef Türkiye
Fatih Terim'den güldüren espri All Star'ın 5.yarışmacısı Dilan Çiçek Deniz estetikleriyle gündemde Engin Polat, eşi Dilan Polat'a evlilik yıl dönümünde uçak mı aldı?