MasterChef'te kim elendi, kim gitti?

MasterChef'te kim elendi belli oldu. 18 Aralık Pazar günü ekrana gelen MasterChef Türkiye eleme gecesi, iki turlu olarak yapıldı. Dört yarışmacı, şeflerden en yüksek puanı almaya çalıştı. Gecenin sonunda en düşük puanı alan yarışmacı, MasterChef'ten elendi. Peki, MasterChef'te kim elendi, kim gitti?

MasterChef'te kim elendi, kim gitti?

Heyecan dolu yarışma MasterChef'te bu hafta elenen isim belli oldu. MasterChef Türkiye'nin 18 Aralık Pazar tarihli bölümünde Tolga, Yağız, Ayaz, Görkem eleme gecesinde karşı karşıya geldi. İlk altıyı belirleyecek oyunda MasterChef'ten elenen isim şeflerin verdiği puanlar sonrasında belirlendi. İşte MasterChef Türkiye'ye veda eden isim...

MASTERCHEF'TE KİM ELENDİ?

MasterChef'te finale az bir zaman kala heyecan dorukta. Bu hafta Mavi takım Yağız, Kırmızı takım kaptanı ise Tolga olmuştu. Dört kişiden oluşan Mavi takım, üç kişilik Kırmızı takımı 3-0 yendi. Kırmızı takımın hepsi potaya girerken 4. eleme adayı ise Yağız oldu.

MasterChef eleme gecesinde ilk turda Hindistan cevizi ve yıldız anason ile yaratıcı bir yemek yapmaları istendi. Bu turun sonunda Tolga 11, Yağız 15, Ayaz 18, Görkem 12 puan aldı.

İkinci turda Mehmet şefin tabağı İskenderun yapılması istendi. Bu turda verilen puanlar sonrasında Yağız, en düşük puanı alarak yarışmaya veda etti ve Masterchef Türkiye 7.si oldu.

Çayçı Hüseyin Alpaslan Özmol kimdir, kaç yaşında, nereli? Çaycı Hüseyin'in acı günü Nusret? Eee yok artık Altuğ gelen yoruma çok sinirlendi