MasterChef'te kim elendi? 22 Ekim 2023 MasterChef AllStar'a kim veda etti, Alican mı, Azize mi?

MasterChef'te kim elendi son bölümde belli oldu. 22 Ekim 2023 tarihli MasterChef Türkiye AllStar son bölümde eleme gecesi heyecanı yaşandı. Potaya giren yedi yarışmacı, sonraki haftaya kalabilmek için mücadele etti. İki turlu oyunda Şefler, Azize mi Alican mı MasterChef'te kim elendi kritik tadım ile sonucu belirledi. Peki, MasterChef'te kim elendi, kim gitti? İşte detaylar...

MasterChef'te kim elendi? 22 Ekim 2023 MasterChef AllStar'a kim veda etti, Alican mı, Azize mi?

Sevilen yarışma MasterChef Türkiye AllStar'da eleme gecesi büyük ilgiyle izlendi. 22 Ekim Pazar günü ekrana gelen MasterChef eleme gecesinde potadaki isimler kıyasıya mücadele verdi. İki şampiyon, iki ikincinin yer aldığı yedi isim, MasterChef AllStar eleme gecesinde potadan çıkmaya çalıştı. Gecenin en başarısız tabağını çıkaran isim MasterChef'ten elendi. Son bölümü kaçıranlar MasterChef'te kim elendi merak ediyor. İşte MasterChef AllStar eleme gecesinde yaşananlar....

MasterChef'te kim elendi? 22 Ekim 2023 MasterChef AllStar'a kim veda etti, Alican mı, Azize mi? - Resim : 1

MASTERCHEF ELEME GECESİ İLK TURUNDA NELER YAŞANDI?

MasterChef AllStar'da bu hafta potaya giren isimler; Kıvanç, Azize, Sergen, Alican, Eren, Cemre, Tanya oldu. İlk turda şefler, yarışmacılara trüf mantarı ile balık yağı verdi. Bu iki ürünle yaratıcılık oyunu oynandı.

MasterChef'te kim elendi? 22 Ekim 2023 MasterChef AllStar'a kim veda etti, Alican mı, Azize mi? - Resim : 2

45 dakikalık süre sonunda şeflere sunulan yemekler arasında en başarılı isim Sergen olurken onu Kıvanç ve Eren takip etti.

MasterChef'te kim elendi? 22 Ekim 2023 MasterChef AllStar'a kim veda etti, Alican mı, Azize mi? - Resim : 3

MASTERCHEF'TE KİM ELENDİ?

MasterChef AllStar eleme gecesinde ikinci tura Azize, Alican, Tanya, Cemre kaldı. Bu turda Somer şefin kadayıflı karides tabağı yanında muhammara ve garnitür istendi. Verilen süre ise 50 dakika idi. Süre bitiminde yemekler şefler sunuldu.

MasterChef'te kim elendi? 22 Ekim 2023 MasterChef AllStar'a kim veda etti, Alican mı, Azize mi? - Resim : 4

Tadım sonrasında şefler, kararını açıkladı. Buna göre gecenin en başarısız tabağını çıkaran Azize, MasterChef'ten elendi.

MasterChef Türkiye
Şarkıcı Teoman’dan şaşırtan evlilik açıklaması: Yıllar çok hızlı geçiyor… Dilan Polat ve Engin Polat'ın mal varlıklarına el konuldu Ünlü şarkıcı Sinan Akçıl İsrail Başbakanı Netanyahu'nun oğlu Yair'e mesaj gönderdi Usta şarkıcı Nazan Öncel hastaneye kaldırıldı!