MasterChef'te kaptanlık oyununu kim kazandı? 25 Eylül 2023 MasterChef AllStar'da takımlar nasıl oluştu?

MasterChef'te on ikinci hafta kaptanlık oyunu ile başladı. Dört şampiyonun katıldığı MasterChef 99. bölümde Uğur Kardaş, Cemre Uyanık, Eren Kaşıkçı ve Metin Yavuz kadroya dahil oldu. Gecenin en iyi lahmacununu yapan mavi takım kaptanı oldu. Peki, MasterChef'te kaptanlık oyununu kim kazandı? MasterChef AllStar'da takımlar nasıl oluştu? İşte son bölümde yaşananlar...

MasterChef'te kaptanlık oyununu kim kazandı? 25 Eylül 2023 MasterChef AllStar'da takımlar nasıl oluştu?

MasterChef'te şampiyonlar kadroya dahil oldu ve AllStar yeniden başladı. Yarışmaya son olarak Sefa veda etmişti. 25 Eylül 2023 tarihli MasterChef Türkiye 99. bölümde dört şampiyonun katılmasıyla kadro tamamlandı. Şampiyonlar ile eski yarışmacılar arasında iddialı atışmalar sonrasında kaptanlık oyununa geçildi. Kaptanlık oyununu en iyi lahmacunun yapan isim aldı. Peki, MasterChef'te kaptanlık oyununu kim kazandı, takımlar nasıl oluştu?

MasterChef'te kaptanlık oyununu kim kazandı? 25 Eylül 2023 MasterChef AllStar'da takımlar nasıl oluştu? - Resim : 1

MASTERCHEF'TE KAPTANLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

MasterChef AllStar'da şampiyonların katıldığı haftanın ilk gününde kaptanlık oyunu yemeği lahmacun oldu. Verilen 45 dakikalık süre sonunda şefler, seçtikleri yarışmacıları değerlendi. Tadım sonrasında şeflerin beğendiği isimler; Sergen, Azize, Tahsin, Alican, Ayaz, Eda ve Eren oldu. Fakat Alican, altı yerine beş lahmacun yaptığını söyleyince değerlendirme dışı bırakıldı. Bu isimler arasında şeflerin ortak kararı, en iyi lahmacunu yapan Tahsin, kaptanlık oyununu kazandı ve mavi takım kaptanı oldu.

MasterChef'te kaptanlık oyununu kim kazandı? 25 Eylül 2023 MasterChef AllStar'da takımlar nasıl oluştu? - Resim : 2

MASTERCHEF'TE TAKIMLAR NASIL OLUŞTU?

Kaptanlık oyununu kazanan Tahsin, rakip olarak Eren'i kırmızı takım kaptanı seçti. İki kaptan takımları için seçimlerini yaptı ve mavi takım ile kırmızı takım kadroları şöyle oluştu:

MasterChef'te kaptanlık oyununu kim kazandı? 25 Eylül 2023 MasterChef AllStar'da takımlar nasıl oluştu? - Resim : 3

MAVİ TAKIM: Tahsin, Sergen, Metin, Barbaros, Ayaz, Azize, Tanya, Barış, Alican ve Eda

KIRMIZI TAKIM: Eren, Hasan, Kıvanç, Dilara, Tolga, Esra, Cemre, Batuhan, Uğur ve Kerem

 

 

MasterChef Türkiye
Mehmet Ali Erbil'in 40 yaş küçük aşkından bomba itiraf! 30 yaşındaki adamın veremediklerini veriyor Acun Ilıcalı'nın serveti ne kadar? Oğlundan İbrahim Tatlıses'e gönderme! Vücutçu Yalvaç Milyoner'e çıkarsa