MasterChef'te ilk finalist belli oldu!

MasterChef 2022'de sezonun ilk finalisti dün akşam belli oldu. Üç yarı finalist, üç oyunda hazırladıkları yemekler ile şeflerden en yüksek puanı almaya çalıştı. Şefler, bir yarışmacının yaptığı yemeklere övgüler yağdırdı ve 2022 MasterChef ilk yarı finalisti belli oldu. Peki, MasterChef Türkiye ne zaman bitiyor? MasterChef 2022 şampiyonu ne zaman belli olacak?

MasterChef'te ilk finalist belli oldu!

Sevilen yarışma MasterChef Türkiye'de ilk finalist belli oldu. Elemeler, ana kadro, takım oyunları derken MasterChef 2022 sezonu bitmek üzere. Bu akşam ikinci finalist belli olacak. Peki, MasterChef son bölümde ilk finalist kim oldu? MasterChef Türkiye ne zaman bitiyor? İşte MasterChef 2022 final tarihi...

MASTERCHEF'TE İLK FİNALİST KİM OLDU?

İlk turda Kıvanç 26, Metin 23, Ayaz 18 puan aldı. İkinci turda Kıvanç 49 puana, Metin 46 puana, Ayaz 41 puana yükseldi. Son turda ise Kıvanç 71 puana, Metin 69 puana, Ayaz 65 puana çıktı.

Bu sonuçlar sonrasında MasterChef 2022 ilk finalisti Kıvanç oldu.

MASTERCHEF FİNALİ NE ZAMAN?

Temmuz ayında eleme turu ile başlayan ve altı ayı aşkın süredir devam eden MasterChef Türkiye 2022 finali 3 Ocak Salı günü yapılacak. Canlı yayında yapılacak yayınla MasterChef 2022 şampiyonu belli olacak.

MasterChef'te üçüncü finalist kim? İrem Derici: Körkütük aşık olmak istiyorum Dilek Sabancı'dan özür açıklaması 'Babalık' davası açılmıştı! DNA sonucu çıktı