MasterChef'te dokunulmazlığı kim kazandı? 26 Eylül 2023 MasterChef AllStar'da eleme adayları kimler oldu?

MasterChef'te şampiyonlar katıldığı haftada ilk dokunulmazlık oyunu oynandı. Mavi takım ile kırmızı takım, 26 Eylül 2023 tarihli MasterChef 100. bölümde dokunulmazlık oyununda karşılaştı. Takım oyunu sonrasında potaya giren isimler belirlendi. Peki, MasterChef'te dokunulmazlığı kim kazandı, eleme adayları kimler oldu?

MasterChef'te dokunulmazlığı kim kazandı? 26 Eylül 2023 MasterChef AllStar'da eleme adayları kimler oldu?

Ekranların sevilen yarışması MasterChef AllStar'da heyecan dolu mücadele devam ediyor. Yarışmanın dört şampiyonu, bu hafta MasterChef Türkiye kadrosuna dahil oldu. Yeni kurulan takımlar, 1. dokunulmazlık oyununda potaya girmemek için mücadele etti. En lezzetli tabakları çıkarmak için uğraşan takımların takım oyunu sonrasında eleme adayları belirlendi. İşte 26 Eylül 2023 tarihli MasterChef son bölümde yaşananlar...

MasterChef'te dokunulmazlığı kim kazandı? 26 Eylül 2023 MasterChef AllStar'da eleme adayları kimler oldu? - Resim : 1

MASTERCHEF'TE DOKUNULMAZLIK OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

MasterChef AllStar 100. bölümde mavi takım ile kırmızı takım karşı karşıya geldi. MasterChef'in şampiyonlardan sadece bir tanesi Metin mavi takımda idi. Kırmızı takımda ise Eren, Cemre ve Uğur yer alıyordu.

MasterChef'te dokunulmazlığı kim kazandı? 26 Eylül 2023 MasterChef AllStar'da eleme adayları kimler oldu? - Resim : 2

Şefler, haftanın ilk dokunulmazlık oyununda "Kore Mutfağı"ndan yedi yemek istedi. Bu yemekler; Kimchi, Yukgaejang, Dak Gangjeong, Bulgogi ve pilav, Dakgalbi, Japche, Mattang idi. Bu yemeklerin yapılması için verilen sürenin bitiminde şefler, hazırlanan tabakları değerlendi. Ve kırmızı takım, 5-2 gibi farklı skorla dokunulmazlık oyununu kazanan takım oldu.

MasterChef'te dokunulmazlığı kim kazandı? 26 Eylül 2023 MasterChef AllStar'da eleme adayları kimler oldu? - Resim : 3

MASTERCHEF'TE ELEME ADAYLARI KİMLER OLDU?

Takım oyununu kaybeden mavi takım yarışmacıları, siyah önlükleri ile mutfağa girdi. Şefler, bireysel dokunulmazlık oyununda kuru fasulye ve pilav yapmalarını istedi. Şeflerin kararı ile dokunulmazlığı kazanan isim Tahsin oldu. Onun 1. eleme adayı olarak potaya gönderdiği isim Tanya olurken oylama ile 2. eleme adayı Barış oldu.

MasterChef'te dokunulmazlığı kim kazandı? 26 Eylül 2023 MasterChef AllStar'da eleme adayları kimler oldu? - Resim : 4

MasterChef Türkiye
Gülşen'den İstiklal Marşı! Acun'dan görülmemiş hediye Gülşen'in hapis gerekçesi MasterChef'te elenen isim belli oldu! Paylaşımıyla içini döktü