MasterChef'te dokunulmazlığı kim kazandı, kimler potaya girdi?

MasterChef AllStar'da altıncı haftanın ilk dokunulmazlık oyunu oynandı. MasterChef Türkiye'nin 15 Ağustos Salı bölümünde takımlar, düello şeklinde karşı karşıya geldi. Esnaf lokantası konseptinde oynanan dokunulmazlık ile potaya giren isimler belli oldu. Peki, MasterChef'te dokunulmazlığı kim kazandı, eleme adayları kimler oldu?

MasterChef'te dokunulmazlığı kim kazandı, kimler potaya girdi?

TV8 ekranlarından ilgiyle takip edilen yarışma MasterChef Türkiye AllStar'da heyecan sürüyor. Yarışmanın altıncı haftanın yeni takımlar, 15 Ağustos Salı akşamı 1. dokunulmazlık oyununda karşılaştı. Konsept esnaf lokantası yemekleri idi ve düello şeklinde oynandı. Kıyasıya mücadele sonunda kazanan takım şeflerin oylaması ile belli oldu. Peki, MasterChef AllStar'da dokunulmazlığı kim kazandı, potaya kimler girdi? İşte MasterChef'te haftanın ilk eleme adayları...

MASTERCHEF'TE DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

MasterChef AllStar'da haftanın ilk dokunulmazlık oyunu konsepti esnaf lokantası yemekleri idi. Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna'nın yarışmacılardan istediği yemekler; iç pilavı, patlıcan musakka, etli kuru fasulye, talaş böreği, İzmir köfte, yaz türlüsü, balkan klasiği elbasan tava, kelle paça çorba, kuzu kapama idi.

MasterChef AllStar dokunulmazlık oyununda 9 çeşit yemek için dokuzar yarışmacı eşleştirildi. İki takımdan birer kişi ise gezici olarak arkadaşlarına yardım etti. Süre sonunda şeflerin tadımı ile Kırmızı takım, Mavi takımı 6-3 yendi ve dokunulmazlığı kazandı.

MasterChef'te dokunulmazlığı kim kazandı, kimler potaya girdi? - Resim : 1

BİREYSEL DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

Dokunulmazlığı kaybeden Mavi takım yarışmacıları, bireysel dokunulmazlık oyununa çıktı. Ana ürün domates olan yaratıcılık oyununda 45 dakika süre verildi. Süre sonunda en başarılı yemeği yapan Barbaros, dokunulmazlığın sahibi oldu.

MasterChef'te dokunulmazlığı kim kazandı, kimler potaya girdi? - Resim : 2

MASTERCHEF'TE ELEME ADAYLARI KİMLER OLDU?

MasterChef'te bireyse dokunulmazlığı kazanan Barbaros, haftanın ilk eleme adayı olarak Sergen'i potaya gönderdi. Mavi takımdan yapılan oylama ile potaya giren Esra, haftanın 2. eleme adayı oldu.

MASTERCHEF YENİ BÖLÜM FRAGMANI

MasterChef Türkiye
Hacı Sabancı baba oldu! Atatürk filminin yayın tarihi belli oldu Serdar Ortaç'ın gözyaşları MasterChef'te kaptanlık oyununu kim kazandı, takımlar nasıl oluştu?