MasterChef'te dokunulmazlığı kim kazandı? 14 Temmuz 2023 MasterChef AllStar eleme adayları

MasterChef'te ilk haftanın eleme adayları belli oldu. MasterChef AllStar'ın 13 Temmuz bölümünde üçüncü dokunulmazlık oyunu oynandı. Düello şeklinde yapılan oyunu kaybeden takımdan çıkan iki isim ile potaya girenler belli oldu. Peki, MasterChef'te dokunulmazlığı kim kazandı, eleme adayları kimler oldu?

MasterChef'te dokunulmazlığı kim kazandı? 14 Temmuz 2023 MasterChef AllStar eleme adayları

MasterChef AllStar'da eleme adayları belli oldu. TV8'in sevilen yarışması MasterChef Türkiye AllStar'da üçüncü dokunulmazlık oyunu düello şeklinde idi. Heyecanlı geçen mücadelede şeflerin tadımı kazanan takımı belirledi. İşte MasterChef'te dokunulmazlığı kazanan takım ve eleme adayları...

MASTERCHEF'TE DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

MasterChef AllStar son bölümde üçüncü dokunulmazlık oyunu, düello şeklinde yapıldı. Yarışmacılara bir deniz ürünü ve bir sebze verildi ve yaratıcı yemek yapılması istendi. Şefler 45 dakika sonra tadım yaparak en iyi tabakları seçti. Düellolar sonunda Mavi takım, daha iyi tabaklar çıkararak 3. dokunulmazlık oyununu kazandı.

MASTERCHEF'TE BİREYSEL DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

Dokunulmazlığı kaybeden Kırmızı takım, bireysel dokunulmazlık oyununda 45 dakika içinde yaratıcı tabak çıkarmaya çalıştı. Verilen ürünler ise sıfır atık kapsamında diğer oyunlardan kalan ürünler idi. En iyi tabağı çıkaran Büşra, dokunulmazlığı kazandı.

HAFTANIN ELEME ADAYLARI KİMLER OLDU?

Oyun sonrasında bireysel dokunulmazlığı kazanan Büşra, potaya Eray'ı gönderdi. Kırmızı takımda yapılan oylamada ise Rıfat diğer eleme adayı oldu.

MasterChef'te bu haftanın eleme adayları sırayla; Batuhan, Berker, Gamze, Mert, Eray ve Rıfat oldu.

MasterChef Türkiye
Haluk Bilginer'e hack şoku! Bebeğin cinsiyeti belli oldu! Sertar Ortaç'ın tabutu çalındı Geniş Aile'nin Cevahir'i Ufuk Özkan kimdir, kaç yaşında, nereli?