MasterChef'te dokunulmazlığı hangi takım kazandı? 24 Ekim MasterChef AllStar'da eleme adayı kimler oldu?

MasterChef AllStar'da 16. haftanın ilk dokunulmazlık oyunu ile ilk eleme adayları belli oldu. MasterChef'in 24 Ekim 2023 tarihli 128. bölümünde hamburger düellosu oynandı. 8 çeşit hamburgerin yapıldığı MasterChef dokunulmazlık oyununda sezonun en farklı galibiyeti geldi. Peki, MasterChef'te dokunulmazlığı kim kazandı, potaya kimler girdi? İşte MasterChef Türkiye son bölümde yaşananlar...

MasterChef'te dokunulmazlığı hangi takım kazandı? 24 Ekim MasterChef AllStar'da eleme adayı kimler oldu?

Ekranların ilgiyle takip edilen yarışması MasterChef Türkiye AllStar'da 1. dokunulmazlık oyununu kazanan takım belli oldu. Bu hafta mavi takım kaptanı Cemre, kırmızı takım kaptanı ise Dilara idi. 24 Ekim 2023 tarihli MasterChef AllStar son bölümde hamburger düellosu yapıldı. Farklı skorla biten düello sonunda kaybeden takımdan iki kişi potaya girdi. Peki, MasterChef'te dokunulmazlığı hangi takım kazandı, eleme adayları kimler oldu?

MasterChef'te dokunulmazlığı hangi takım kazandı? 24 Ekim MasterChef AllStar'da eleme adayı kimler oldu? - Resim : 1

MASTERCHEF'TE DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

MasterChef AllStar'ın 128. bölümünde takım oyununda hamburger düellosu yapıldı. 8 çeşit hamburger için kaptanlar, yarışmacıları eşleştirdi. Kıyasıya mücadele sonunda şefler, tadım yaptıkları hamburgerlerden daha iyi olanını açıkladı. Oyun sonunda kırmızı takım, 8-1'lik skorla 1. dokunulmazlık oyununu kazandı. Oyunda Tolga ile Metin'in düellosunda şefler iki takıma da birer puan verdi.

MasterChef'te dokunulmazlığı hangi takım kazandı? 24 Ekim MasterChef AllStar'da eleme adayı kimler oldu? - Resim : 2

MASTERCHEF'TE ELEME ADAYLARI KİMLER OLDU?

Takım oyununu kaybeden mavi takımda bireysel dokunulmazlık oyunu oynandı. Oyunda en iyi pişmaniyeyi yapan Cemre, dokunulmazlığı kazandı. Cemre, 1. eleme adayı olarak potaya Metin'i gönderdi. Oylamada ise adı en çok yazılan Barbaros, haftanın 2. eleme adayı oldu.

MasterChef Türkiye
Sinem Kobal'ın tanışma anısı Acun Ilıcalı, fabrika açtı Dünyaca ünlü oyuncu arabasına Filistin bayrağı astı Cengiz Kurtoğlu’na 1 yıl 9 aya kadar hapis talebi