MasterChef'te dokunulmazlığı hangi takım kazandı, potaya kimler girdi?

MasterChef AllStar'da sezonun ilk dış çekimi Azerbaycan'da yapıldı. Yedinci haftanın son dokunulmazlık oyununda yarışmacılar kıyasıya mücadele verdi. Peki, Şefler takımlardan hangi yemekleri istedi ve potaya giden isimler kimler oldu? 24 Ağustos MasterChef AllStar'da dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı?

MasterChef'te dokunulmazlığı hangi takım kazandı, potaya kimler girdi?

MasterChef Türkiye AllStar'da 3. dokunulmazlık oyunu Azerbaycan'da oynandı. Şefler, dokunulmazlık oyununda Azerbaycan'ın ünlü yemeklerini istedi. Kıyasıya mücadele sonunda şeflerin kararı ile dokunulmazlığı kazanan takım belli oldu. Peki, 24 Ağustos MasterChef AllStar'da potaya kimler girdi, 5. ve 6. eleme adayı kimler oldu?

MasterChef'te dokunulmazlığı hangi takım kazandı, potaya kimler girdi? - Resim : 1

MASTERCHEF'TE DOKUNULMAZLIĞI HANGİ TAKIM KAZANDI?

MasterChef AllStar, son bölümde Azerbaycan’a giderek dış çekim yaptı. 3. dokunulmazlık oyununda takımlardan istenen Azerbaycan'ın ünlü yemekleri; Dovga Çorbası, Göy Qutabı, Kütüm balığı levengisi, Şah Pilavı ve Karabağ ketesi oldu. Ayrıca puanlamaya katılmayacak ve ikram edilecek Zeferan şerbeti (safran şerbetini) de istedi. Verilen süre sonunda 7 konuk oylarını kullandı.

MasterChef'te dokunulmazlığı hangi takım kazandı, potaya kimler girdi? - Resim : 2

MasterChef Türkiye AllStar stüdyosunda tek tek açılan oyların sayılması ile dokunulmazlığı kazanan takım belli oldu. Beş yemek üzerinden yapılan değerlendirme sonunda mavi takım, 20-15 skorla dokunulmazlığı kazanan takım oldu. Ödül olarak ise alışverişe gitti.

MasterChef'te dokunulmazlığı hangi takım kazandı, potaya kimler girdi? - Resim : 3

MASTERCHEF'TE BİREYSEL DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

Dokunulmazlığı kaybeden Kırmızı takım, bireysel dokunulmazlık oyunu için tezgahların başına geçti. Şefler, sıfır atık oyunu ile 45 dakika içinde yaratıcı tabaklar istedi. Süre sonunda şefler, tadım yaptıkları yemekler için en kreatif, en başarılı tabağı yapan Esra'nın bireysel dokunulmazlığı kazandığını açıkladı.

MasterChef'te dokunulmazlığı hangi takım kazandı, potaya kimler girdi? - Resim : 4

MASTERCHEF'TE 5. VE 6. ELEME ADAYI KİM OLDU?

Kırmızı takımda 5. eleme adayını bireysel dokunulmazlığı kazanan Esra belirledi. Esra'nın potaya gönderdiği isim Barış olurken oylama ile potaya giren Eray ise haftanın 6. eleme adayı oldu.

MasterChef'te dokunulmazlığı hangi takım kazandı, potaya kimler girdi? - Resim : 5

MASTERCHEF ALLSTAR YENİ BÖLÜM FRAGMANI: ÖDÜLÜ KİM KAZANACAK?

MasterChef Türkiye
Hande Erçel'in ev pozlarına beğeni yağdı! MasterChef'te dokunulmazlığı hangi takım kazandı, eleme adayları kimler oldu? Kim Milyoner Olmak İster'in büyük ödülüne revize MasterChef'te dokunulmazlığı hangi takım kazandı, eleme adayları kimler oldu?