MasterChef'te ana kadroya kim girdi?

MasterChef All Star ana kadrosu her geçen belli oluyor. Yarışmanın ilk haftasında 2018 - 2019 yarışmacıları efor harcıyor. Şefler Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna, İsmail Öztürk, yarışmacıların yaptıkları yemekler arasında en iyisini seçerken zorlanıyor. Peki, MasterChef'de ana kadroya kim girdi? İşte MasterChef All Star ana kadroya giren üçüncü yarışmacı...

MasterChef'te ana kadroya kim girdi?

MasterChef Türkiye'de All Star sezonu heyecanı sürüyor. Her sezondan belirli yarışmacıların katıldığı MasterChef All Star'da ana kadroya girmek için zorlu mücadele veriliyor. Şefler, ana kadroya girecek yarışmacıyı seçerken epey zorlanıyor. MasterChef All Star kadrosuna Güzide ve Suna girmişti. Peki, son bölümde MasterChef All Star kadrosuna kim girdi, kim seçildi?

MASTERCHEF'TE ANA KADROYA KİM GİRDİ?

MasterChef All Star'ın dün akşam ekrana gelen 3. bölümünde kalan 11 yarışmacı ana kadroya seçilmek için yarıştı. İlk turda yarışmacılardan Yılmaz Şef’in imza tabağı Akdeniz tabağını yapmalarını istediler.

MasterChef'te ana kadroya kim girdi? - Resim : 1

Bir saat içerisinde bu tabağı en iyi yapan 5 ismin yaratıcılık oyununa geçeceği ilk turda yarışmacılardan Orhan, süre sonunda biraz daha risottoyu tabağına koyduğu için tabağı değerlendirmeye alınmadı. Eda, Hakan, Rıfat, F. Batuhan, Kıvanç ikinci tura geçen isimler oldu.

MasterChef'te ana kadroya kim girdi? - Resim : 2

Yaratıcılık oyununda şefler, taze sarımsak ve salça vererek creative tabaklar yapılmasını bekledi. Şansını kaybeden ilk isim Kıvanç, sonrasında sırasıyla F. Batuhan ve Hakan oldu. Rıfat ile Eda arasında seçim yapacak olan şefler, ana kadroya geçmeyi hak eden 3.ismin içli köfte aranjini yaratıcı tabağı ile Eda olduğunu açıkladı.

MasterChef Türkiye
Masterchef'in ana kadrosunda 3. isim kim? İşte günün kazananı İlk emekli maaşını aldı! Cayrokopter zorunlu iniş yaptı! Mustafa Sandal'ın eşi ölümden döndü MasterChef ana kadroya kim girdi? İşte 2. yarışmacı