MasterChef'te ana kadroya kim girdi?

MasterChef'te ana kadroya giren ilk isim belli oldu. MasterChef All Star ilk bölümü dün akşam ekrana geldi. Yayına Avustralya'dan bağlanan Somer şef, 4 hafta olmayacak ve yerine her hafta başka bir şef katılacak. MasterChef All Star ilk haftasında 2018-2019 sezonu ile başladı. Peki, MasterChef'te ana kadroya kim girdi?

MasterChef'te ana kadroya kim girdi?

MasterChef Türkiye All Star başladı. İlk bölümü ekrana gelen sevilen yarışmada müthiş çekişmeler yaşandı. MasterChef All Star'da ünlü şefler karşısına çıkan yarışmacılar, hünerleri ile ana kadroya girmeye çalıştı. 14 Haziran Çarşamba günü ekrana gelen ilk bölümde şefler, iki tur sonunda ana kadroya giren ilk yarışmacıyı açıkladı. Peki, MasterChef'te ana kadroya ilk kim girdi?

MASTERCHEF ALL STAR FORMATI NASIL OLACAK?

Şef Mehmet Yalçınkaya, MasterChef ilk bölümde yarışma formatını açıkladı. Yarışmacılar, yıllara göre dört farklı gruba ayrıldı. Her hafta farklı yılın grubu yarışacak. Her gün iki yemek yapılacak. İlk yemeği şefler söyleyecek, ikinci yemek ise yaratıcılık olacak. İki turun sonunda bir kişi, MasterChef All Star kadrosuna girecek. Finalistler, bu eleme turlarına katılmayacak, sonradan dahil edilecek.

MasterChef'te ana kadroya kim girdi? - Resim : 1

MASTERCHEF ALL STAR ANA KADROSUNA KİM GİRDİ?

MasterChef Türkiye All Star ilk gününde 2018-2019 yarışmacıları vardı. 13 yarışmacı, kendilerinden istenen yemekleri, servis edilebilir hale getirmek için tüm gayretlerini ortaya koydu. İlk turda şeflerin istediği yemek Clam Chowder çorbası istendi. İkinci turda ise havuç ile tarçın ana ürün olarak kullanılarak yaratıcı yemek yapılması istendi. İki turun sonunda şeflerin oyları ile MasterChef All Star ana kadrosuna giren ilk kişi Güzide Mertcan oldu.

MasterChef'te ana kadroya kim girdi? - Resim : 2

MasterChef Türkiye
Ünlü sanatçı kanser tedavisini tamamladı Melike Şahin'in Bursa konseri iptal edildi Sinan Akçıl: Dilsiz şeytan olmayacağım Ödül alan neden nefret kusuyor? Meclis'e giren oyuncu Haberet.com'a değerlendirdi