MasterChef'te 100 bin lira ödülü kim kazandı? 14 Eylül MasterChef AllStar ödül oyununu kazanan kim oldu?

MasterChef AllStar'da bu hafta ödülü kazanan isim belli oldu. Yarışmacılar, bireysel olarak yarıştı ve 100 bin lira için yeteneklerini sergiledi. İlk turda balık düellosu vardı. Kazananlar ikinci tura geçti. Peki, 14 Eylül 2023 MasterChef AllStar'da ödül oyununu kim kazandı?

MasterChef'te 100 bin lira ödülü kim kazandı? 14 Eylül MasterChef AllStar ödül oyununu kazanan kim oldu?

TV8'in sevilen yarışması MasterChef AllStar'da dün akşam ödül oyunu heyecanı yaşandı. 14 Eylül Perşembe akşamı ekrana gelen MasterChef ödül oyunu iki turlu yapıldı. İlk turda balık ile ilgili yaratıcı tabakların düellosu yapıldı. İkinci tura geçenler arasındaki kıyasıya mücadelede 100 bin lira para ödülü sahibini buldu. Peki, MasterChef'te ödülü kim kazandı?

MasterChef'te 100 bin lira ödülü kim kazandı? 14 Eylül MasterChef AllStar ödül oyununu kazanan kim oldu? - Resim : 1

MASTERCHEF'TE 100 BİN LİRA ÖDÜLÜ KİM KAZANDI?

MasterChef AllStar'da ödül oyunu formatı dün değiştirildi. İki turlu ilk etabında yarışmacılar, takım olarak değil bireysel yarıştı. MasterChef ödül oyunu ilk turunda yarışmacılar, balık çeşitleri içinde seçtikleri ile rakiplerini belirledi. Düello şeklinde ilk turda balık ile yaratıcı tabaklar şeflere sunuldu. Şeflerin değerlendirmesi sırasında tabağında kasnağı unutan Azize direkt kaybetti. Oyun sonunda düelloyu kazanan Hasan, Batuhan, Sergen, Esra, Dilara, Alican, Gamze, Kerem ikinci tura geçti.

MasterChef'te 100 bin lira ödülü kim kazandı? 14 Eylül MasterChef AllStar ödül oyununu kazanan kim oldu? - Resim : 2

MasterChef Türkiye ödül oyunu ikinci turunda Yalova aronyası ile yaratıcı tabaklar istendi. Verilen süre sonunda yarışmacılar tabaklarını şeflerin değerlendirmesine sundu. Tadım sonrasında şefler, gecenin en başarılı tabağını açıkladı. Buna göre Dilara, ödül oyununu kazandı ve 100 bin liralık para ödülü sahibi oldu.

MasterChef Türkiye
Halil İbrahim Göker'den İrfan Değirmenci'ye cevap Youtuber'a 'dolandırıcılık' davası! Basının salondan çıkmasını istedi Şarkıları herkesin dilinde! Semicenk'in lisede katıldığı yarışmanın görüntüleri gündem oldu Canlı yayın ihbar kabul edildi! 59 gündür alıkonulan kadın bulundu