MasterChef AllStar'da 100 bin lira ödül oyununu kim kazandı? (22 Eylül 2023)

MasterChef AllStar son bölümde ödül oyunu ekrana geldi. 22 Eylül Cuma akşamı ekrana gelen MasterChef 96. bölümde dış çekim için Denizli'ye gidildi. Buranın yöresel yemekleri ile yapılan ilk turu kazanan mavi takımda oynanan ödül oyununu kazanan yarışmacı, 100 bin liranın sahibi oldu. Peki, MasterChef son bölümde ödül oyununu kim kazandı?

MasterChef AllStar'da 100 bin lira ödül oyununu kim kazandı? (22 Eylül 2023)

Sevilen yarışma MasterChef Türkiye'de ödül oyunu, Denizli'nin Bağbaşı Yaylasında oynandı. Mavi takım ile Kırmızı takım, 22 Eylül Cuma MasterChef AllStar 96. bölümde 100 bin liralık ödül için karşı karşıya geldi. İlk turu geçen mavi takımda yarışmacılar, ödülü kazanmak için kıyasıya mücadele etti. Peki, MasterChef'te ödülü kim kazandı, ödül oyununu hangi yarışmacı kazandı? İşte son bölümde yaşananlar...

MasterChef AllStar'da 100 bin lira ödül oyununu kim kazandı? (22 Eylül 2023) - Resim : 1

MASTERCHEF'TE ÖDÜL OYUNU İLK TURUNDA NELER YAŞANDI?

MasterChef son bölümde ödül oyunu ilk turunda Denizli'ye özgü yemekler hazırlandı. Bu yemekler kuzu göbeği mantar dolması, leğen böreği, çaput aşı, dişli balık ve kaşık helvası idi. Yapılan bu yemeklerin sunulduğu 7 misafirin verdiği puanlar stüdyoda sayıldı. Ödül oyunu ilk turunu mavi takım 21-14 skorla kazandı.

MasterChef AllStar'da 100 bin lira ödül oyununu kim kazandı? (22 Eylül 2023) - Resim : 2

MASTERCHEF'TE 100 BİN LİRA ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

MasterChef AllStar ödül oyunu ikinci etabında mavi takım yarışmacılarından sıfır atık projesi kapsamından bu haftaki kalan ürünlerden yaratıcı bir tabak idi. Verilen süre 45 dakika idi. Süre sonunda şefler, sunulan yemekleri değerlendirdi. Finale kalan isimler; Sergen, Tahsin, Kıvanç, Alican ve Hasan idi. Bu isimler arasında ise son ikiye Hasan ile Kıvanç kaldı. Şeflerin kararı ile ödül oyununu kazanan Kıvanç oldu.

MasterChef Türkiye
Mayoyla gezen mankene verilen ceza belli oldu Aleyna Tilki isyan etti: Ebeveynler yargılansın MasterChef'te potaya kimler girdi, dokunulmazlığı hangi takım kazandı? Mehmet Ali Erbil yine evleniyor!