MASTERCHEF ELEME ADAYLARI: 30 Kasım 2023 MasterChef'te dokunulmazlığı kim kazandı, 3. eleme adayı kim oldu?

MasterChef Türkiye All Star'da 3. dokunulmazlık oyunu ile 3. eleme adayı belli oldu. MasterChef'in 30 Kasım 2023 tarihli son bölümünde yaratıcılık oyunu ile dokunulmazlık mücadelesi verildi. MasterChef All Star 165. bölümde dokunulmazlığı kaybeden takım, oylama ile 3. eleme adayını belirledi. Peki, MasterChef'te dokunulmazlığı kim kazandı, potaya kim girdi? İşte son bölümde yaşananlar...

MASTERCHEF ELEME ADAYLARI: 30 Kasım 2023 MasterChef'te dokunulmazlığı kim kazandı, 3. eleme adayı kim oldu?

MasterChef All Star'da kim eleme adayı, dokunulmazlığı kim kazandı son bölümde belli oldu. Mavi takım ile kırmızı takım, 30 Kasım 2023 tarihli MasterChef 165. bölümde 3. dokunulmazlık oyununda karşılaştı. Oyunda şeflerin verdiği ana ürünler ile yaratıcılık oyunu oynandı. Daha iyi yapan takım dokunulmazlığı kazanırken kaybeden takımda bir kişi 3. eleme adayı olarak potaya girdi. Peki, MasterChef'te dokunulmazlığı kim kazandı, eleme adayı kim oldu?

MASTERCHEF ELEME ADAYLARI: 30 Kasım 2023 MasterChef'te dokunulmazlığı kim kazandı, 3. eleme adayı kim oldu? - Resim : 1

MASTERCHEF'TE DOKUNULMAZLIĞI HANGİ TAKIM KAZANDI?

MasterChef All Star'da 3. dokunulmazlık oyunu konsepti yaratıcılık oyunu idi. Amuse bouche, soğuk başlangıç, çorba, ara sıcak, ana yemek, salata ve tatlı menüsünü için şefler ana ürünleri belirledi. Hatta ilerleyen zamanlarda yeni ana ürünler eklediler.

Verilen ana ürünler ve istenilen yemekler şöyle idi; Amuse bouche: Kuru domates, soğuk başlangıç: yerelması, çorba: kırmızı mercimek, ara sıcak: blue danish peyniri, ana yemek: lipsos balığı, salata: avokado, tatlı: tane sumak.

MASTERCHEF ELEME ADAYLARI: 30 Kasım 2023 MasterChef'te dokunulmazlığı kim kazandı, 3. eleme adayı kim oldu? - Resim : 2

Verilen 45 dakikalık süre sonunda şefler, yapılan yemekleri değerlendirdi. Yedi çeşit yemeğin değerlendirmesinde ana yemek için şefler, iki takıma da puan vermedi. Kalan yemeklerin değerlendirmesi sonucunda mavi takım, 3. dokunulmazlık oyununu kazandı.

MASTERCHEF ELEME ADAYLARI: 30 Kasım 2023 MasterChef'te dokunulmazlığı kim kazandı, 3. eleme adayı kim oldu? - Resim : 3

MASTERCHEF'TE 3. ELEME ADAYI KİM OLDU?

Dokunulmazlığı kaybeden kırmızı takımın oynadığı bireysel dokunulmazlık oyunu Kıvanç kazandı. Yapılan oylamada ise potaya giren Eren, haftanın 3. eleme adayı oldu.

MasterChef Türkiye
Afra Saraçoğlu'ndan Mert Ramazan Demir açıklaması: Sadece... Tehdit görüntüleri ortaya çıktı Zerrin Özer'den hastalığı hakkında açıklama Bülent Şakrak'tan Ceyda Düvenci sorusuna cevap!